Nūhou

Ke hoʻokomo ʻoe i nā lole i loko o ka mea maloʻo e maloʻo ai, e hoʻohui i ka mea hoʻomaʻemaʻe lole a me ke kumu hoʻoluʻu lole o ka hana like, akā ua hoʻokuʻu ʻia ka mea palupalu lole i ka lewa.ʻO ka liʻiliʻi liʻiliʻi o nā mea palupalu lole a me nā mea anti-static i hoʻohui ʻia i ka wā e hoʻomaloʻo ai e pālahalaha i ka ea mahana a komo i loko o nā mea pulu pulu, pēlā e hana ai.

 

136371751

 

ʻO nā mea hoʻomaʻemaʻe lole he surfactants, nā kemika e hoʻemi i ka ʻili o ka ʻili ma waena o ʻelua mau mea like ʻole.ʻO nā kopa a me nā mea hoʻomaʻemaʻe hoʻi he surfactants e hoʻemi ai i ka ʻili o ka ʻaila, e maʻalahi ka holoi ʻana i nā lepo ʻaila.

 

122265703

 

ʻElua mau ʻāpana o nā molekala surfactant: hiki ke hoʻoheheʻe ʻia kekahi ʻāpana i ka ʻaila akā ʻaʻole hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i ka wai, a ʻo kekahi ʻē aʻe.He kiʻekiʻe ka nui o nā mea momona i loko o ka mea hoʻomaʻamaʻa lole, a aia kekahi mau kaulahao momona lōʻihi me nā pūʻulu hiki ke hoʻoheheʻe ʻia i ka wai, kekahi o ia mau anionic (hoʻopiʻi ʻino) a i ʻole cationic (uku maikaʻi), a ʻaʻole uku ʻia kekahi (kūʻokoʻa uila).

 

132653807

 

ʻO nā ʻāpana momona o ka mea hoʻomaʻamaʻa lole e hana i kahi kiʻiʻoniʻoni ʻaila lahilahi ma luna o ka ʻili o nā fibers e pili ana kekahi i kekahi, i mea e hōʻemi ai i ka friction o nā fibers e hoʻoheheʻe ana kekahi i kekahi, i hiki ke maʻalahi ka neʻe ʻana o ka ʻili i ka maʻalahi. lakou.Hoʻohana ʻia nā hui hoʻoheheʻe wai cationic a i ʻole ionic e hoʻopau i ka uila static i hana ʻia e ka nui o nā anion i hoʻopili ʻia i ka lole.

 

132377124

 

ʻO nā mea hoʻomaʻemaʻe cationic maʻamau he dimethyl ammonium chloride i hoʻokumu ʻia, a me nā mea ʻē aʻe, ʻoiai nā mea palupalu nonionic maʻamau he polyethylene glycol stearate, etc.

Pūnaewele:www.skylarkchemical.com

Email: business@skylarkchemical.com

Kelepona/Whats/Skype: +86 18908183680


Ka manawa hoʻouna: Dec-06-2022