produk

Deterjen Banyu Dingin Profesional Kanthi Kinerja Apik

Katrangan singkat:

Deterjen Air Dingin dirancang khusus kanggo ngresiki linen industri, sing bisa langsung diresiki nganggo banyu adhem.Iku deterjen alkalin banget lan ora bakal ngrusak linen.Ningkatake kualitas ngumbah linen lan ngluwihi panggunaan linen, ngirit panggunaan uap lan banyu.

 

globalgrosir, pengecerlanpabrikanproduk cuci kain berkualitas kanthi R&D 21 taun.Kita bisa ngasilake produk Logo miturut syarat sampeyan.Kita fokus nyedhiyakake produk sing efisien, ramah lingkungan, berkualitas tinggi, konsentrasi.

Sembarang pitakon kita seneng mangsuli, pls kirim pitakonan lan pesenan.

Sampel Saham Gratis & Kasedhiya


Detail Produk

LAYANAN PELANGGAN

Tag produk

Info dhasar.

Jeneng produk

Deterjen banyu adhem

Volume

20KG

Roso

semangka

Aplikasi

Digunakake kanggo ngumbah sprei, selimut, sarung bantal lan kain liyane ing pabrik cuci, hotel, rumah sakit lan industri umbah-umbah liyane.

Panggunaan

Mbusak rereget wangkal, rereged lenga, rereged getih, lan supaya kain padhang.

Ditrima

OEM/ODM, Grosir, Eceran

Custom kasedhiya

Wewangian, Spesifikasi, Warna, Wadah, Kemasan

MOQ kanggo Ngatur

1 Ton

MOQ kanggo Simpenan

10 PCS

Kode HS

3307900000

Spesifikasi

SPESIFIKASI

QTY./20′FCL/40′HQ

20kg / barel

AS RECOMMENDED BY PRO

AS REQUIREMENT Panjenengan

AS RECOMMENDED BY PRO

Deskripsi Produk

Cairan cuci banyu kadhemen sugih ing zat aktif ion, sing bisa mbusak rereget bandel, noda lenga, lan noda getih, lan njaga kain padhang.

Nggabungake enem teknologi inti: dekontaminasi, eliminasi statis, kain alus lan padhang, umpluk kurang lan gampang bleaching, resistance kanggo ampas, lan applicability sudhut.Iku deterjen alkalin banget sing ora bakal cilaka linen, nambah kualitas ngumbah linen, lan ndawakake umur layanan saka ditenun.Iku sugih ing surfaktan senyawa klempakan, ngeculake bahan aktif sing efektif, nduweni kemampuan dekontaminasi sing luwih kuat, lan kanthi efektif nyuda dekomposisi noda.Protease sing ditambahake bisa nembus menyang serat kain lan mbusak noda jero.

Katrangan panggunaan

1. Produk iki bisa dimuat kanthi otomatis liwat sistem distribusi otomatis.
2. Dosis produk iki gumantung saka tingkat noda:

Tabel referensi kanggo dosis 100kg / mesin cuci

Dosis referensi derajat noda (unit: g)  

Noda cahya

200g-300g

Noda moderat

300g-500g

Noda abot

500g-800g

Saran Panggunaan

Tambah bahan tambahan (hidrogen peroksida, emulsifier, bubuk bleaching werna, bubuk bleaching klorin, lan sapiturute) miturut kahanan nalika ngumbah.

pancegahan

● Aja adoh saka bocah-bocah.Aja kontak karo mata utawa kulit, yen kena, siram nganggo banyu lan ndeleng dhokter.Yen ditelan, goleki dhokter.
● Simpen ing panggonan sing garing lan adhem.
● Kanggo panggunaan njaba mung.

OEM&ODM

FAQ

P: Apa aku bisa duwe desain khusus kanggo produk & kemasan?
A: Ya, bisa OEM minangka kabutuhan.Cukup nyedhiyakake karya seni sing dirancang kanggo kita.
Q: Kepiye carane bisa entuk sawetara conto?
A: Bisa menehi conto gratis kanggo dites sadurunge pesenan, mung mbayar biaya kurir.
P: Apa syarat pembayaran?
A: 30% T / T simpenan, 70% T / T imbangan pembayaran sadurunge pangiriman.
P: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?
A: Kita duwe ketatkontrol kualitassistem, lan ahli profesional kita bakal mriksa tampilan lan fungsi test kabeh item sadurunge kiriman.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Saiki, perusahaan kasebut kanthi cepet ngembangake pasar jaban rangkah lan tata letak global.Ing telung taun sabanjuré, kita setya dadi salah siji saka sepuluh Enterprises ekspor ndhuwur ing industri kimia saben dina nggoleki China, porsi donya karo produk kualitas lan entuk kahanan win-win karo pelanggan liyane.

    SERVICES2WechatIMG2435

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita