page_bannerabout

Sejarah Kita

Sejarah Kita

Kita bangga karo wiwitan sing sederhana lan perbaikan terus-terusan.

Taun 1986

lkj

Wu Xinglin (Pak. Wu, lair ing taun 1970), pangadeg Skylark Chemical tindak menyang Guangzhou kanggo kerja dhewe saka desa terpencil ing kutha asale ing Longchang County, Szechuan.Pakaryan pisanan ing Guangzhou yaiku pelayan ing restoran Szechuan.Sawise iku, dheweke kerja dadi tukang kirim, sopir taksi, koki, tukang cuci, lsp. Limang taun sabanjure, dheweke nggunakake tabungan kanggo mbukak restoran cilik Sichuan.Ing musim semi 1997, dheweke duwe 3 cabang lan kondhang ing masyarakat sekitar.

Taun 1997

lkj

Ing mangsa 1997, pilihan strategi bisnis sing salah digawe dening Pak Wu mimpin kanggo mburi bisnis pisanan.Sawise ngedol aset tetep sing isih ana, dheweke bali menyang kutha asale ing Chengdu ing taun 2000 lan miwiti usaha kaping pindho.Liwat eksplorasi lan praktik terus-terusan ing Guangzhou, dheweke mbukak toko cuci garing ing sisih wétan Chengdu, sing dadi wiwitan usaha kaping pindho.

Taun 2000

lkj

Dheweke weruh potensial pembangunan mangsa industri kimia saben dina nggoleki China, lan didegaké Skylark Chemical Co, Ltd. Banjur nyewo siji teknisi, mlayu workshop cilik 60m2 ing pinggiran wétan Chengdu, lan diadegaké Skylark Chemical.Ing wiwitan, bisnis utama Skylark Chemical yaiku R&D lan dodolan aksesoris garing, pasta warna kulit lan aksesoris liyane.Ing sawetara taun sabanjuré kanggo 2005, dodolan taunan tekan 2-yuta-yuan ($0.309 yuta).

Taun 2005

lkj

Amarga syarat urgent kanggo nganyarke skala produksi, kita nyewa 1.000m2 tanah lan mbangun pabrik ing pinggiran wétan Chengdu.Ing seprapat taun 2006, Skylark Chemical resmi ngluncurake bisnis dodolan ing saindenging negoro, lan resmi ngadegake kantor dodolan pisanan ing njaba provinsi ing Zhengzhou, Provinsi Henan, China.Ing kuartal pisanan 2007, dodolan taunan tekan 4-yuta-yuan ($0.618 yuta).Ing wektu sing padha, kantor dodolan wis disetel ing 30% ibukutha China.

Taun 2007

lkj

Amarga perencanaan tanah kutha, Skylark Chemical pindhah menyang pinggiran lor Chengdu lan tuku 2.000 meter persegi tanah kanggo mbangun pabrik anyar.Nganti Juni 2007, bisnis Skylark Chemical nglibatake rute pangembangan sing beda-beda saka aksesoris reresik garing, bahan cuci linen, pembersih kulit, lan platform umbah-umbah otomatis.Utamane, platform umbah-umbah otomatis nampa pitakon saka para panuku saka pirang-pirang papan ing China ing Pameran Cuci lan Pewarna Shanghai 2008.Ing wektu sing padha, rute pangembangan macem-macem nggawe Skylark Daily Chemical nggayuh dodolan taunan 10 yuta yuan ($ 1,54 yuta) antarane 2007 lan 2010, lan dadi 3 paling dhuwur ing industri reresik garing lan pewarna China.Uga, Skylark Chemical ngadegake kantor dodolan ing 70% ibukutha provinsi China.

Taun 2010

Amarga perencanaan lingkungan kutha, pabrik kita pindhah menyang pinggiran kidul Guanghan, Szechuan.Iki nandur modal meh 30 yuta yuan lan tuku 18.000m2 tanah kanggo mbangun pabrik kimia saben dina industri semi-otomatis, bangunan kantor, bangunan pelatihan katrampilan ngumbah, laboratorium, telung bengkel produksi, gudang gedhe, ruangan staf lan ruangan ruangan. lapangan olahraga kanggo karyawan.Ing taun 2012, amarga ekonomi nasional kanthi owah-owahan kebijakan lan tingkat pertumbuhan sing luwih alon, Skylark Chemical nyuda garis bisnis lan ngarahake industri cuci kain.Skenario aplikasi yaiku macem-macem unit skala gedhe kayata pabrik umbah-umbah, hotel, lan rumah sakit.Ing kuartal pisanan 2016, dodolan taunan wis tekan 38 yuta yuan ($5.87 yuta).Skylark Chemical wis dadi merek kondhang ing industri cuci kain, lan jaringan dodolan nyakup kabeh kutha gedhe lan medium ing saindenging negara.

Taun 2016

Kanggo nemokake kesempatan pertumbuhan bisnis anyar, perusahaan nyewa lan mbangun pabrik kimia saben dina kanthi otomatis ing area 10.000 meter persegi ing pinggiran wétan kutha Zigong, Szechuan.Bisnis kalebu OEM & ODM, PE&PET botol ndamu Manufaktur, deterjen umbah-umbah, wisuh tangan Cairan, sampo pet, dishwash Cairan, mobil kaca banyu, solusi care lisan, etc. Pabrik iki tandha sing account sawijining digawe dening Skylark Kimia wis saestu mlebu saben dina Cina. pasar kimia.Ing wektu sing padha, produk banyu kaca mobil sing diprodhuksi dening pabrik iki wis nggawe hubungan kerjasama jangka panjang karo perusahaan gedhe kayata China National Petroleum Corporation.Ing kuartal pisanan 2021, wutah format bisnis anyar wis nggawa total dodolan taunan dadi 72 yuta yuan ($11.13 yuta).Kajaba iku, kita wis nggawe kemitraan R&D jangka panjang karo 7 universitas sing apik lan 4 institusi eksperimen profesional ing China, sing ngidini Skylark Chemical duwe mekanisme R&D sing fleksibel kanggo njamin posisi utama ing pasar.

Taun 2021

Saiki, Skylark Chemical wis dadi merek kondhang ing industri cuci kain.Merek perawatan omah wis mlebu ing wilayah kidul-kulon minangka merek terkenal, lan wis mlebu meh 2500 supermarket.Reresik Busana lan Pet Cleaning & Care merek wis wiwit ngasilake efek merek ing Szechuan.Sawise COVID-19, Skylark Chemical wiwit mbentuk tim bisnis perdagangan internasional ing wulan Juni 2021 kanggo golek kesempatan wutah anyar.Muga-muga ana ijol-ijolan sing positif lan ramah karo pelanggan saka negara liyane lan mbantu para pelanggan entuk sukses pasar.Kita yakin manawa konsep komunikasi rong arah, sikap sinau sing positif lan kualitas produk sing apik mesthi dadi rahasia sukses Skylark Chemical.