YZQ-1
YZQ-2
YZQ-2

за нас

WechatIMG8

што правиме

Szechuan Skylark Chemical Co., Ltd. е ангажирана во фината секојдневна хемиска индустрија веќе 21 година.Од првиот квартал на 2021 година, достигна годишен обем на продажба од 11,13 милиони американски долари со над 100 вработени и соработуваше со 14 академски институции во Кина.Сеопфатната сила стана водечка компанија во индустријата во југозападниот дел на Кина.
Во меѓувреме, го интегриравме синџирот на снабдување од 2016 година и потпишавме партнерства за снабдување со суровини со голем број гигантски компании како што се Sinopec и Sinochem за да се осигураме дека флуктуацијата на цената на суровината нема да влијае на бизнис планот на нашите партнери.Покрај тоа, изградивме голема фабрика за дување шишиња PET & PE за да обезбедиме совршена интеграција на синџирот на снабдување и да ја задоволиме глобалната конкуренција.

повеќе >>

производ

повеќе >>
ИСТРАЖУВАЈ СЕГА

ДОБИЈ БЕСПЛАТЕН ПРИМЕРОК

Мило ми е што закажувам термин заВреме на лицеод Whatsapp.

За прашања во врска со производите или цената, ве молиме оставете ни ја вашата е-пошта и ќе стапиме во контакт во рок од 12 часа.

ИСТРАЖУВАЊЕ
 • The company introduces a large number of staff, sales, talents, and is responsible for customers.

  ПЕРСОНАЛ

  Компанијата воведува голем број на персонал, продажба, таленти и е одговорна за клиентите.

 • The flexible R & D mechanism can satisfy the highest and specific requirements of customers.

  R & D

  Флексибилниот механизам за истражување и развој може да ги задоволи највисоките и специфични барања на клиентите.

 • The most updated technology with the philosophy of environmentally-friendly.

  ТЕХНОЛОГИЈА

  Најсовремена технологија со филозофија на еколошки.

апликација

 • Process Scale 8,4 W/T

  Процесна скала

 • Production Experience 21 Г

  Производно искуство

 • Partners 480+

  Партнери

 • Product Quantity 110+

  Количина на производот

 • Annual Sales 11,13 м

  Годишна продажба

Вести

Нашата филозофија на производ за чистење и нега на домашни миленици

Во интервјуто, менаџерот за продажба на Skylark Chemical рече: „Почнувајќи од септември 2020 година....

Статус и развојна насока на индустријата за дневни хемиски производи

Судејќи според сегашната ситуација, ниското ниво на јаглерод ќе биде единствениот начин компаниите за детергенти да постигнат одржлив развој, а транзицијата кон економија со ниска потрошувачка на јаглерод стана главен тренд во развојот на светската економија.На меѓународен план, во почетокот на 1980 година ...
повеќе >>

Широката примена на ензимската подготовка во производите на Skylark Chemical

Поради зголемената свест за заштита на животната средина кај претпријатијата и потрошувачите ширум светот, ензимските препарати, кои се еколошки ефикасни катализатори и имаат карактеристики на висока ефикасност, безбедна употреба и еколошка заштита на животната средина, ...
повеќе >>