КОМПАНИЈА

94076f87

Кои сме ние?

Skylark Cleaning Chem.е пионер на специјални производи за детергенти во Кина и се занимава со производство и истражување и развој на дневната индустрија за хемиски производи за широка потрошувачка веќе 23 години.Тековните производни категории главно покриваат висококвалитетни производи како што се чистење облека, комерцијално перење, чистење во домаќинството, средства за дезинфекција и чистење и нега на домашни миленици.

Во меѓувреме, одржувавме долгорочни кооперативни односи со пет компании од Fortune 500 и остваривме комерцијална соработка со многу големи и средни приватни претпријатија и државни претпријатија, кои се низ цела Југоисточна Азија, Блискиот Исток, Северна Америка и Јужна Америка.Имаме богато услужно искуство во различни соработки со различни региони и претпријатија.

Во моментов, сеопфатната производствена сила на нас стана водечка позиција во југозападниот регион на Кина и има стратешка соработка со многу домашни фабрики и институции за истражување и развој.Цврсто веруваме дека имаме најдобра конкурентност и ќе бидеме вашиот најдобар избор и ваш апсолутно сигурен деловен партнер.

Зошто да не изберете нас?

По 23 години континуиран развој и акумулација, формиравме зрел систем за истражување и развој, производство, транспорт и услуги по продажбата, кој може да им обезбеди на клиентите ефикасни деловни решенија навремено за да ги задоволат потребите на клиентите и да обезбеди подобра постпродажба Сервис.Водечка производствена опрема во индустријата, професионални и искусни инженери, одличниот и добро обучен тим за продажба, ригорозниот производствен процес и дополнувањето на работилницата за обликување со дување шишиња PET&PE во производниот синџир ни овозможуваат да обезбедиме конкурентни цени и производи со висок квалитет за отворање глобалниот пазар.Skylark Cleaning Chem.обрнува внимание на квалитетната изработка, перформансите на трошоците и задоволството на клиентите и има за цел постојано да им обезбедува на клиентите најдобри производи и да освои добра репутација.

Ние му служиме на секој клиент со цело срце со филозофијата на квалитетот на прво место и услугата врвна.Решавањето на проблемите навремено е наша постојана цел.Skylark Cleaning Chem.со полн со доверба и искреност секогаш ќе биде вашиот доверлив и ентузијастички партнер.

Y
Искуство на пазарот
Вработените
Партнери за истражување и развој
5Y + Добавувачи

Производствена способност

jhgiuyi
Течна моќна миксер 5T*4
Течна моќна миксер 2T*2

ngbviuyi
Опрема за обратна осмоза за ултра-висока чиста вода EDI *1

јхгфјкхг
Резервоар за складирање течност од нерѓосувачки челик 20T*10

нфјујтфи
Автоматска линија за полнење течност*4
Полуавтоматска линија за полнење течност*2

btyiuyt
PC/PET/PE/PA/PP Полузатворена машина за дување пластични шишиња*2

btyiuyt
PC/PET/PE/PA/PP Целосно затворена машина за дување на пластични шишиња*7

btyiuyt
Хоризонтална машина за обликување со вбризгување со директен притисок*9

нвбију
PP/PE Машина за обликување со шупливи удари*4

Контрола на квалитет

hgfh

Необработен матерјал

Секоја серија на главни суровини доаѓа од партнерите на Skylark Cleaning Chem.повеќе од 5 години за да се обезбеди сигурност на производите од изворот.Секоја серија на суровини ќе биде подложена на проверка на компонентите пред производството за да се осигура дека готовиот производ е квалификуван.

joiuoi

Опрема

Производствената работилница ќе се договори откако ќе се изврши проверка на суровините.Најмалку двајца инженери ги проверуваат резервоарот за мешање, опремата за третман на вода и производната линија за полнење пред производството.

jghfuyi

Персонал

Областа на фабриката има положено сертификација на системот за управување со здравјето и безбедноста при работа ISO45001.Пред да влезат во работилницата, сите вработени ќе носат маски и ќе поминат низ процесот на дезинфекција.

ујију

Готов производ

Откако ќе се произведе секоја серија производи во работилницата за полнење, двајца инспектори за квалитет ќе вршат проверки по случаен избор на секоја серија на готови производи во согласност со барањата на стандардот и ќе остават квалитетни примероци да се испратат до клиентите.

1

Завршна инспекција

Одделот за КК ќе ја проверува секоја серија производи пред пратката.Инспекциските процедури вклучуваат активност на површината на производот, тест без бактерии, анализа на хемискиот состав итн. Сите овие резултати од тестот ќе бидат анализирани и одобрени од инженерот, а потоа испратени до клиентот.