производ

производ

 • Професионален спреј за елиминирање на мирисот на чевли со одлични перформанси

  Професионален спреј за елиминирање на мирисот на чевли со одлични перформанси

  Овој производ е специјално дизајниран да ги уништува мирисите на молекуларно ниво преку активно реагирање со молекулите на лошиот мирис.

   

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен

 • Супер спреј за дезодоранс за освежување на облека со одлични перформанси

  Супер спреј за дезодоранс за освежување на облека со одлични перформанси

  Овој производ е производ со ниска иритација и еколошки.Го усвојува меѓународно напредниот биоензимски препарат со висока активност од чисто растително потекло, кој е ефикасен, еколошки и здрав, брзо го елиминира мирисот, трајниот мирис и создава пријатна атмосфера.

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен