производ

производ

 • Супер концентрирано средство за чистење соларни панели со одлични перформанси

  Супер концентрирано средство за чистење соларни панели со одлични перформанси

  Производот е високо концентриран течен чистач за соларни панели, кој може брзо да ги разложи дамките од масло и нечистотијата кои тешко се отстрануваат на површината.Еден чекор за чистење и заштита на соларните панели додека ја подобрувате ефикасноста.Без амонијак, без ленти, без размачкување и брзо сушење.Без остри испарувања или киселини.Еколошки и лесен за употреба.

   

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен

 • Професионално средство за чистење ткаенини за домаќинство со одлични перформанси

  Професионално средство за чистење ткаенини за домаќинство со одлични перформанси

  Овој производ е професионален чистач на ткаенини и влакна, кој може ефикасно да ги отстрани најтешките нечистотии и дамки од софата, тепихот и другите материјали што не се безбедни за вода, дури и старите и исушени дамки.Работа на дамки од масло, дамки од црвено вино, дамки од урина од домашни миленици, дамки од пигменти итн. Тоа е средство за чистење без вода, ги отстранува дамките без повторно плакнење.Лесен и брз за употреба.

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен иДостапно

 • Професионален спреј за отстранување дамки од 'рѓа на површината со одлични перформанси

  Професионален спреј за отстранување дамки од 'рѓа на површината со одлични перформанси

  Овој производ може ефикасно да ги отстрани дамките од 'рѓа и бигорот од кварц, гранит, плочки, кујнски прибор и други површини во кујната, бањата итн. Високо концентрирана формула, заштеда на време и комерцијална.

   

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен

 • Високоефикасна течност за миење садови со одлични перформанси

  Високоефикасна течност за миење садови со одлични перформанси

  Со повеќе од 20% содржина на активна материја, ефикасно ги отстранува мрсните дамки и непријатниот мирис и го прави изгледот на садовите светол како нов, нефосфатен и еколошки, безбеден и здрав.

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен

 • Професионално тотално чистење и заштита на ентериерот со одлични перформанси

  Професионално тотално чистење и заштита на ентериерот со одлични перформанси

  Itе производ кој ја чисти и заштитува буквално секоја внатрешна површина на автомобилот.Едноставно замаглувајте и избришете за да добиете резултати од професионалното чистење насекаде, од контролната табла до стакло и многу повеќе.

   

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен

 • Високоефикасен кујнски одмастувач со одлични перформанси

  Високоефикасен кујнски одмастувач со одлични перформанси

  Производот може брзо да ги разложи дамките од масло и нечистотијата кои тешко се отстрануваат на површината на кујнскиот прибор и електричните апарати за да се постигне светол ефект.

   

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен

123Следно >>> Страница 1/3