производ

производ

 • Моќен прашок за перење длабоко чистење со одлични перформанси

  Моќен прашок за перење длабоко чистење со одлични перформанси

  Овој производ е специјално формулиран со висока содржина на нејонски сурфактант како главна компонента и умерена алкалност како помошен елемент.Погоден за перење на тешка мрсна ткаенина, како што се кујнска облека, покривки и престилки.Може да се меша со прашок за белење на хлор за да се формира течност за белење за миење ткаенини.Блага формула, ниска пена и лесна за плакнење, правејќи ја ткаенината бела и светла по миењето.

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен

 • Прашок за белење во боја Deep Clean со одлични перформанси

  Прашок за белење во боја Deep Clean со одлични перформанси

  Овој производ е прашок за белење што содржи кислород.Употребата на високо-активно средство, со ослободување на активен кислород, може да ги уништи сите видови дамки во боја, особено за овошен сок, кафе, чај и дамки од крв.Ткаенината ќе стане побела и посветла по белењето.Има функција за стерилизирање и е погодна за различни ткаенини за белење на дамки.

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен

 • Професионална емулзија во прав со одлични перформанси

  Професионална емулзија во прав со одлични перформанси

  Овој производ е направен од различни сурфактанти, хелатни агенси итн., и има одлични функции за емулгирање и одмастување.

   

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен иДостапно

 • Длабоко чистење Високоефикасен прашок за белење со хлор со одлични перформанси

  Длабоко чистење Високоефикасен прашок за белење со хлор со одлични перформанси

  Овој производ содржи органохлорно средство за белење.Има функција за брзо белење и стерилизирање на ниска температура, полека ослободува хлор без да ги оштети влакната и содржи високо ефективен хлор.Има силна стабилност и добра отпорност на тврда вода, особено погоден за белење, дезинфекција и отстранување на дамки од бела памучна ткаенина во хотели и болници.

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен

 • Специјален неутрализирачки киселински прав за длабоко чистење со одлични перформанси

  Специјален неутрализирачки киселински прав за длабоко чистење со одлични перформанси

  Овој производ главно се користи за неутрализирање на преостанатите алкали во ткаенината поради употребата на детергент со висока алкалност, за да се подобри ефикасноста на чистењето и да се продолжи корисниот век на ткаенината.Прашокот го спречува пожолтувањето на ткаенината и ја отстранува 'рѓата од водата или ткаенината.Посебно е погоден за неутрализирање и реновирање на пешкир, чаршав, униформа, постелнина и јорган навлака.

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен

 • Професионален детергент за ладна вода со одлични перформанси

  Професионален детергент за ладна вода со одлични перформанси

  Детергентот за ладна вода е специјално дизајниран за чистење индустриски постелнина, кои може директно да се исчистат со ладна вода.Тоа е слаб алкален детергент и никогаш нема да го оштети постелнината.Подобрете го квалитетот на перењето постелнина и продолжете ја употребата на постелнината, заштедувајќи ја потрошувачката на пареа и вода.

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен

12Следно >>> Страница 1/2