производ

производ

 • Професионален детергент во прав без четкички со одлични перформанси

  Професионален детергент во прав без четкички со одлични перформанси

  Овој производ е специјално дизајниран за наполнети јакни, елеци, вреќи за спиење и перници.Овој нежен прашок за перење надолу без четкички, кој ја враќа мансардата и топлината додека ги отстранува дамките и нечистотијата без четкање.Благата формула содржи био-ензим.Биоразградлив и без фосфати.

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен иДостапно

 • Професионален детергент во прав без четки за перење со одлични перформанси

  Професионален детергент во прав без четки за перење со одлични перформанси

  Овој производ ги третира сите видови тврдоглави и стари дамки од масло на ткаенини, како што се моторно масло, бензин, путер, маргарин, маст за готвење, масло, маст, песто и маслиново масло, итн. Кирпич пена и лесно се плакне.Отстранете ги тешките дамки додека ги елиминирате мирисите.

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен иДостапно

 • Супер мека и чиста волна агент со одлични перформанси

  Супер мека и чиста волна агент со одлични перформанси

  Супер мекиот агенс за свилена волна може да ги заштити влакната за време на процесот на перење, така што обликот не се собира и бојата не избледува.

   

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен

 • Super Q8 - Оксидизатор со одлични перформанси

  Super Q8 - Оксидизатор со одлични перформанси

  Овој производ се користи од професионални продавници за перење.Може ефикасно и фундаментално да ја отстрани оксидативната макула, мувла и други дамки.

   

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен

 • Super Q5 - Отстранувач на 'рѓа со одлични перформанси

  Super Q5 - Отстранувач на 'рѓа со одлични перформанси

  Овој производ се користи од професионални продавници за перење.Составен е од разновидни органски материи, кои можат брзо да ја отстранат 'рѓата од облеката (вклучувајќи рѓа на памук, лен, свилена волна и влакна).

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен

 • Super Q4 – Високоефикасно отстранувач на дамки од масло со одлични перформанси

  Super Q4 – Високоефикасно отстранувач на дамки од масло со одлични перформанси

  Овој производ се користи од професионални продавници за перење.Формулиран е со различни сурфактанти и органски растворувачи, кои можат ефикасно да ги отстранат тврдоглавите дамки како што се растително масло, масло за врело тенџере, моторно масло, минерално масло, катран, асфалт и други преостанати дамки на различни ткаенини без да остават никакви траги.

   

  Прифаќање:OEM/ODM,Трговија,Трговија на големо,Регионална агенција,

  Плаќање: T/T, L/C, PayPal

  Имаме две сопствени фабрики во Кина.Меѓу многуте трговски компании, ние сме вашиот најдобар избор и вашиот апсолутно сигурен деловен партнер.

   

  На сите прашања со задоволство ќе одговориме, ве молиме испратете ги вашите прашања и нарачки.

  Примерокот за залиха е бесплатен и достапен

12Следно >>> Страница 1/2