YZQ-1
YZQ-2
YZQ-2

rreth nesh

WechatIMG8

çfarë bëjmë ne

Szechuan Skylark Chemical Co., Ltd. ka qenë e angazhuar në industrinë e shkëlqyer kimike të përditshme për 21 vjet.Që nga tremujori i parë i vitit 2021, ajo ka arritur një vëllim vjetor shitjesh prej 11.13 milionë dollarë amerikanë me 100+ punonjës dhe ka bashkëpunuar me 14 institucione akademike në Kinë.Forca gjithëpërfshirëse është bërë kompania lider në industrinë në jugperëndim të Kinës.
Ndërkohë, ne kemi integruar zinxhirin e furnizimit që nga viti 2016 dhe kemi nënshkruar partneritete për furnizimin e lëndëve të para me një sërë kompanish gjigante si Sinopec dhe Sinochem për të siguruar që luhatja e çmimit të lëndës së parë nuk do të ndikojë në planin e biznesit të partnerëve tanë.Përveç kësaj, ne ndërtuam fabrikë të madhe për fryrjen e shisheve PET & PE për të siguruar integrimin e përsosur të zinxhirit të furnizimit dhe për të kënaqur konkurrencën globale.

më shumë >>

produkt

më shumë >>
KËRKESË TANI

MERRNI MOTORË FALAS

Kënaqur të caktosh një takim përKoha e fytyrësnga Whatsapp.

Për pyetje rreth produkteve ose çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të kontaktojmë brenda 12 orëve.

HETIM
 • The company introduces a large number of staff, sales, talents, and is responsible for customers.

  PERSONEL

  Kompania prezanton një numër të madh të stafit, shitjeve, talenteve dhe është përgjegjëse për klientët.

 • The flexible R & D mechanism can satisfy the highest and specific requirements of customers.

  R & D

  Mekanizmi fleksibël i R & D mund të plotësojë kërkesat më të larta dhe specifike të klientëve.

 • The most updated technology with the philosophy of environmentally-friendly.

  TEKNOLOGJIA

  Teknologjia më e përditësuar me filozofinë e miqësores me mjedisin.

aplikacion

 • Process Scale 8.4 W/T

  Shkalla e procesit

 • Production Experience 21 VJ

  Përvoja e prodhimit

 • Partners 480+

  Partnerët

 • Product Quantity 110+

  Sasia e produktit

 • Annual Sales 11.13 m

  Shitjet vjetore

Lajme

Filozofia jonë e produktit të pastrimit dhe kujdesit për kafshët shtëpiake

Në intervistë, menaxheri i shitjeve të Skylark Chemical tha, "Duke filluar nga shtatori 2020....

Statusi dhe drejtimi i zhvillimit të industrisë së produkteve kimike ditore

Duke gjykuar nga situata aktuale, niveli i ulët i karbonit do të jetë e vetmja mënyrë për kompanitë e detergjenteve për të arritur një zhvillim të qëndrueshëm dhe kalimi në një ekonomi me karbon të ulët është bërë një trend kryesor në zhvillimin e ekonomisë botërore.Ndërkombëtarisht, në fillim të vitit 1980...
më shumë >>

Aplikimi i gjerë i preparatit enzimë në produktet e Skylark Chemical

Për shkak të rritjes së ndërgjegjësimit për mbrojtjen e mjedisit nga ndërmarrjet dhe konsumatorët në mbarë botën, preparatet enzimë, të cilat janë katalizatorë ekologjikisht efikasë dhe kanë karakteristikat e efikasitetit të lartë, përdorimit të sigurt dhe mbrojtjes ekologjike të mjedisit, ...
më shumë >>