KOMPANIA

94076f87

Kush jemi ne?

Laureshë Cleaning Chem.është një pionier i produkteve speciale të detergjenteve në Kinë dhe është angazhuar në prodhimin dhe R&D të industrisë së produkteve kimike të konsumit të përditshëm për 23 vjet.Kategoritë aktuale të prodhimit mbulojnë kryesisht produkte me cilësi të lartë si pastrimi i rrobave, larja komerciale, pastrimi shtëpiake, dezinfektantët dhe pastrimi dhe kujdesi për kafshët shtëpiake.

Ndërkohë, ne kemi mbajtur marrëdhënie bashkëpunimi afatgjatë me pesë kompani Fortune 500 dhe kemi kryer bashkëpunim tregtar me shumë ndërmarrje private të mëdha dhe të mesme dhe ndërmarrje shtetërore, të cilat janë në të gjithë Azinë Juglindore, Lindjen e Mesme, Amerika e Veriut dhe Amerika e Jugut.Ne kemi përvojë të pasur shërbimi në bashkëpunime të ndryshme me rajone dhe ndërmarrje të ndryshme.

Aktualisht, fuqia gjithëpërfshirëse e prodhimit prej nesh është bërë një pozicion udhëheqës në rajonin jugperëndimor të Kinës dhe ka bashkëpunim strategjik me shumë fabrika vendase dhe institucione R&D.Ne besojmë fuqishëm se kemi konkurrencën më të mirë dhe do të jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

Pse na zgjodhet ne?

Pas 23 vitesh zhvillimi dhe akumulimi të vazhdueshëm, ne kemi formuar një sistem të pjekur kërkimi dhe zhvillimi, prodhimi, transporti dhe shërbimi pas shitjes, i cili mund t'u ofrojë klientëve zgjidhje efikase biznesi në kohën e duhur për të kënaqur nevojat e klientëve dhe siguron një shitje më të mirë pas shitjes. shërbimi.Pajisjet prodhuese lider në industri, inxhinierë profesionistë dhe me përvojë, ekip i shkëlqyer dhe i trajnuar mirë i shitjeve, procesi rigoroz i prodhimit dhe plotësimi i punëtorisë së formimit me fryrje të shisheve PET&PE në zinxhirin e prodhimit na mundësojnë të ofrojmë çmime konkurruese dhe produkte me cilësi të lartë për t'u hapur. tregun global.Laureshë Cleaning Chem.i kushton vëmendje mjeshtërisë cilësore, performancës së kostos dhe kënaqësisë së klientit, dhe synon t'u ofrojë klientëve vazhdimisht produktet më të mira dhe të fitojë një reputacion të mirë.

Ne i shërbejmë çdo klienti me gjithë zemër me filozofinë e cilësisë së pari dhe shërbimit suprem.Zgjidhja e problemeve në kohën e duhur është qëllimi ynë i vazhdueshëm.Laureshë Cleaning Chem.me plot besim dhe sinqeritet do të jetë gjithmonë partneri juaj i besueshëm dhe entuziast.

Y
Përvoja e tregut
Punonjësit
Partnerët R & D
5Y + Furnizuesit

Aftësia prodhuese

jhgiuyi
Mikser me fuqi të lëngshme 5T*4
Mikser me fuqi të lëngshme 2T*2

ngbviuyi
Pajisjet me osmozë të kundërt me ujë të pastër ultra të lartë EDI *1

jhgfjkhg
Depozita e magazinimit të lëngjeve inox 20T*10

nfyujtfi
Linja automatike e mbushjes së lëngjeve*4
Linja e mbushjes gjysmë automatike të lëngshme*2

btyiuyt
PC/PET/PE/PA/PP Makinë për fryrje të shisheve plastike gjysmë të mbyllura*2

btyiuyt
PC/PET/PE/PA/PP Makinë fryrje e shisheve plastike plotësisht e mbyllur*7

btyiuyt
Makinë formimi me injeksion me presion të drejtpërdrejtë horizontal*9

nvbiyu
Makinë formimi me goditje të uritur PP/PE*4

Kontrolli i cilësisë

hgfh

Lëndë e parë

Çdo grup i lëndëve të para kryesore vjen nga partnerët e Skylark Cleaning Chem.për më shumë se 5 vjet për të siguruar besueshmërinë e produkteve nga burimi.Çdo grup i lëndëve të para do t'i nënshtrohet inspektimit të përbërësve përpara prodhimit për të siguruar që produkti i përfunduar është i kualifikuar.

joiuoi

Pajisjet

Punëtoria e prodhimit do të bëjë rregullime pasi të jetë kryer inspektimi i lëndëve të para.Të paktën dy inxhinierë kontrollojnë rezervuarin e përzierjes, pajisjet e trajtimit të ujit dhe linjën e prodhimit të mbushjes përpara prodhimit.

jghfuyi

Personeli

Zona e fabrikës ka kaluar certifikimin ISO45001 të sistemit të menaxhimit të shëndetit dhe sigurisë në punë.Para hyrjes në punishte, të gjithë punonjësit do të mbajnë maska ​​dhe do të kalojnë procesin e dezinfektimit.

uyiyu

Produkt i perfunduar

Pasi çdo grup produktesh të prodhohet në punëtorinë e mbushjes, dy inspektorë të cilësisë do të kryejnë inspektime të rastësishme në secilën grup të produkteve të gatshme në përputhje me kërkesat e standardit dhe do të lënë mostrat cilësore për t'u dërguar klientëve.

1

Inspektimi Përfundimtar

Departamenti i QC do të inspektojë çdo grumbull të produkteve përpara dërgesës.Procedurat e inspektimit përfshijnë aktivitetin e sipërfaqes së produktit, pa test bakteresh, analizë të përbërjes kimike, etj. Të gjitha këto rezultate të testit do të analizohen dhe miratohen nga inxhinieri dhe më pas do t'i dërgohen klientit.