page_bannerfaq

1. R & D dhe Dizajn

2. Certifikimi

(1) Si është kapaciteti juaj R & D?

Departamenti ynë i R & D ka gjithsej 6 personel, dhe 4 prej tyre kanë marrë pjesë në projekte të mëdha tenderuese të personalizuara, si p.sh.CRRC.Përveç kësaj, kompania jonë ka krijuar bashkëpunim për R & D me 14 universitete dhe institucione kërkimore në Kinë.Mekanizmi ynë fleksibël i R & D dhe forca e shkëlqyer mund të kënaqin kërkesat e klientëve.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(2) Cila është ideja e zhvillimit të produkteve tuaja?

Ne kemi një proces rigoroz të zhvillimit të produktit tonë:
Ideja dhe përzgjedhja e produktit

Koncepti dhe vlerësimi i produktit

Përkufizimi i produktit dhe plani i projektit

Dizajn, hulumtim dhe zhvillim

Testimi dhe verifikimi i produktit

Të nxjerrë në treg

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(3) Cila është filozofia juaj e R & D?

Produktet tona nuk kanë fosfor, mbrojtja e mjedisit, përqendrimi si filozofia thelbësore e mbrojtjes së mjedisit në K & D është një nga ndërgjegjet qytetare të kompanisë sonë që ne po zbatojmë dhe ia ofrojmë publikut.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(4) Sa shpesh i përditësoni produktet tuaja?

Ne do të përditësojmë produktet tona mesatarisht çdo 3 muaj për t'iu përshtatur ndryshimeve të tregut.

Ju lutemi na kontaktoni për më tejinformacion.

(5) Cilët janë treguesit teknikë të produkteve tuaja?

Treguesit teknikë të produkteve tona përfshijnë aktivitetin sipërfaqësor, detergjentitetin, testimin e sterilitetit, sterilizimin dhe testimin antibakterial.Treguesit e mësipërm do të testohen nga CMA, SGS ose një palë e tretë e caktuar nga klienti.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(6) Cili është ndryshimi midis produkteve tuaja në industri?

Produktet tona i përmbahen konceptit të cilësisë së parë dhe kërkimit dhe zhvillimit të diferencuar, dhe plotësojnë nevojat e klientëve sipas kërkesave të karakteristikave të ndryshme të produktit.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(1) Çfarë vërtetimesh keni?

Kompania jonë ka marrë certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë IS09001, certifikimin e sistemit të menaxhimit mjedisor ISO14001 dhe certifikimin e sistemit të menaxhimit të shëndetit dhe sigurisë në punë ISO45001.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

3. Prokurimi

(1) Cili është sistemi juaj i blerjeve?

Sistemi ynë i prokurimit miraton parimin 5R për të siguruar "cilësinë e duhur" nga "furnizuesi i duhur" me "sasinë e duhur" të materialeve në "kohën e duhur" me "çmimin e duhur" për të mbajtur aktivitetet normale të prodhimit dhe shitjes.Në të njëjtën kohë, ne përpiqemi të reduktojmë kostot e prodhimit dhe marketingut për të arritur qëllimet tona të prokurimit dhe furnizimit: marrëdhënie të ngushta me furnitorët, të sigurojmë dhe ruajmë furnizimin, të reduktojmë kostot e prokurimit dhe të sigurojmë cilësinë e prokurimit.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(2) Cilët janë furnizuesit tuaj?

Aktualisht, prej 5 vitesh kemi bashkëpunuar me 27 biznese, duke përfshirë China Resources, Sinopec, Sinochem, BASF, Dow, Idemitsu, Clariant, Nouryon, etj.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(3) Cilat janë standardet tuaja të furnitorëve?

Ne i kushtojmë rëndësi të madhe cilësisë, shkallës dhe reputacionit të furnitorëve tanë.Ne besojmë fuqimisht se një marrëdhënie bashkëpunimi afatgjatë do të sjellë patjetër përfitime afatgjata për të dyja palët.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

4. Prodhimi

(1) Cili është procesi juaj i prodhimit?

1. Departamenti i prodhimit rregullon planin e prodhimit kur merr porosinë e caktuar të prodhimit në herën e parë.
2. Trajtuesi i materialit shkon në magazinë për të marrë materialet.
3. Përgatitni mjetet përkatëse të punës.
4. Pasi të gjitha materialet janë gati, personeli i punishtes së prodhimit fillon të prodhojë.
5. Personeli i kontrollit të cilësisë do të bëjë inspektimin e cilësisë pasi të jetë prodhuar produkti përfundimtar dhe paketimi do të fillojë nëse kalon inspektimin.
6. Pas paketimit, produkti do të hyjë në depon e produktit të përfunduar.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(2) Sa zgjat periudha normale e dorëzimit të produktit?

Për mostrat, koha e dorëzimit është brenda 5 ditëve pune.Për prodhimin masiv, koha e dorëzimit është 10-15 ditë pas marrjes së depozitës.Koha e dorëzimit do të jetë efektive pasi ① të marrim depozitën tuaj dhe ② të marrim miratimin tuaj përfundimtar për produktin tuaj.Nëse koha jonë e dorëzimit nuk përmbush afatin tuaj, ju lutemi kontrolloni kërkesat tuaja në shitjet tuaja.Në të gjitha rastet, ne do të përpiqemi maksimalisht për të përmbushur nevojat tuaja.Në shumicën e rasteve, ne mund ta bëjmë këtë.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(3) A keni MOQ të produkteve?Nëse po, cila është sasia minimale?

MOQ për OEM/ODM dhe Stock janë treguar në Informatat bazë.të çdo produkti.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(4) Cili është kapaciteti juaj total i prodhimit?

Kapaciteti ynë total i prodhimit është afërsisht 840,000 ton në vit, duke përfshirë lëngjet dhe pluhurat.

Ju lutemi na kontaktoni për më tejinformacion.

(5) Sa e madhe është kompania juaj?Cila është vlera e prodhimit vjetor?

Fabrika jonë mbulon një sipërfaqe totale prej 28,000 m² me një vlerë prodhimi vjetor prej 72 milion RMB (113 milion dollarë).

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

5. Kontrolli i cilësisë

(1) Çfarë pajisje testimi keni?

Laboratori ka një detektor të substancës aktive, një kuti testimi të temperaturës dhe lagështisë konstante, një oshilator të temperaturës konstante dhe një detektor mikroorganizmi si pajisje testimi.Në të njëjtën kohë, ne kemi krijuar marrëdhënie bashkëpunimi me tre institucione testimi në Chengdu, të cilat mund të marrin shpejt më shumë tregues testimi.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(2) Cili është procesi juaj i kontrollit të cilësisë?

Kompania jonë ka strikteprocesi i kontrollit të cilësisë.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(3) Po gjurmueshmëria e produkteve tuaja?

Çdo grumbull produktesh mund të gjurmohet tek furnizuesi, personeli i grumbullimit dhe ekipi i mbushjes sipas datës së prodhimit dhe numrit të serisë, për të siguruar që çdo proces prodhimi të jetë i gjurmueshëm.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(4) A mund të jepni dokumentacionin përkatës?

Po, ne mund të ofrojmë shumicën e dokumentacionit duke përfshirë Certifikatat e Analizës / Përputhshmërisë;Sigurimi;Origjina, dhe dokumente të tjera eksporti ku kërkohet.

Ju lutemi na kontaktoni për më tejinformacion.

(5) Cila është garancia e produktit?

Ne garantojmë materialet dhe mjeshtërinë tonë.Premtimi ynë është t'ju bëjmë të kënaqur me produktet tona.Pavarësisht nëse ka garanci, qëllimi i kompanisë tonë është të zgjidhë dhe zgjidhë të gjitha problemet e klientëve, në mënyrë që të gjithë të jenë të kënaqur.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

6. Dërgesa

(1) A garantoni shpërndarje të sigurt dhe të besueshme të produkteve?

Po, ne përdorim gjithmonë paketim me cilësi të lartë për transport.Ne përdorim gjithashtu ambalazhe speciale të rrezikshme për mallrat e rrezikshme dhe transportues të certifikuar frigoriferikë për mallra të ndjeshme ndaj temperaturës.Kërkesat e paketimit të specializuar dhe paketimit jo standard mund të sjellin kosto shtesë.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(2) Po në lidhje me tarifat e transportit?

Kostoja e transportit varet nga mënyra që zgjidhni për të marrë mallrat.Express është zakonisht mënyra më e shpejtë, por edhe më e shtrenjtë.Transporti detar është zgjidhja më e mirë për shuma të mëdha.Saktësisht tarifat e transportit mund t'ju japim vetëm nëse dimë detajet e sasisë, peshës dhe mënyrës.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

7. Produktet

(1) Cili është mekanizmi juaj i çmimeve?

Çmimet tona mund të ndryshojnë në varësi të ofertës dhe faktorëve të tjerë të tregut.Ne do t'ju dërgojmë një listë çmimesh të përditësuar pasi kompania juaj të na dërgojë kërkesën.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(2) Cila është jetëgjatësia e produkteve tuaja?

Zakonisht, afati i ruajtjes së produktit është 2-5 vjet, dhe kohëzgjatja specifike e produktit varet nga lloji i produktit që zgjidhni.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(3) Cilat janë kategoritë specifike të produkteve?

Produktet aktuale mbulojnë pastrimin dhe kujdesin për kafshët shtëpiake, pastrimin e enëve të kuzhinës, pastrimin e amvisërive, larjen e pëlhurave dhe lëndën e parë kimike.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(4) Cilat janë specifikat e produkteve tuaja ekzistuese?

Specifikimet e produkteve tona ekzistuese janë 400ml/fuçi, 500ml/fuçi, 1L(kg)/fuçi, 4L(kg)/fuçi, 5L(kg)/fuçi, 20L(kg)/fuçi, 60L(kg)/fuçi.Për specifikimet specifike të produktit, ju lutemi referojuni Informacionit Bazë.

Ju lutemi na kontaktoni për më tejinformacion.

8. Mënyra e pagesës

(1) Cilat janë mënyrat e pranueshme të pagesës për kompaninë tuaj?

Depozitë 30% T/T, pagesa e bilancit 70% T/T para dërgesës.
Më shumë mënyra pagese varen nga sasia e porosisë tuaj.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

9. Tregu dhe Marka

(1) Për cilat tregje janë të përshtatshme produktet tuaja?

Pastrimi dhe kujdesi për kafshët shtëpiake, pastrimi i enëve të kuzhinës, pastrimi shtëpiake, pastrimi i pëlhurave dhe produktet e lëndëve të para kimike janë shumë të përshtatshme për çdo vend apo rajon në botë.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(2) A ka kompania juaj markën e vet?

Kompania jonë ka 7 marka të pavarura, nga të cilat Skylark dhe Good Mom janë bërë marka të njohura rajonale në Kinë.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(3) Cilat rajone mbulon kryesisht tregu juaj?

Aktualisht, qëllimi i shitjeve të markave tona mbulon kryesisht Kinën kontinentale.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(4) Cila është renditja e klientëve tuaj të zhvillimit?

Klientët tanë aktualë me cilësi të lartë përfshijnëCNPC, CRRC, CREGC, etj., të cilat të gjitha renditen në Fortune Global 500.

Ju lutemi na kontaktoni për më tejinformacion.

(5) A merr pjesë kompania juaj në ekspozitë?Cilat janë specifikat?

Po, ekspozitat ku marrim pjesë janë Ekspozita Ndërkombëtare e Larjes së Tekstileve, Kujdesit të Lëkurës, Teknologjisë dhe Pajisjeve të Pastrimit në Azi, Panairi i Importit dhe Eksportit Kunming, Ekspozita Kina-Azia Jugore dhe Ekspozita Ndërkombëtare e Kafshëve në Chengdu.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

10. Shërbimi

(1) Çfarë mjetesh komunikimi në internet keni?

Mjetet e komunikimit në internet të kompanisë sonë përfshijnë Tel, Email, Whatsapp, Messenger, Skype, LinkedIn, WeChat dhe QQ.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

(2) Cila është linja telefonike e ankesës dhe adresa juaj e emailit?

Nëse keni ndonjë pakënaqësi, ju lutemi dërgoni pyetjen tuaj tekhotlines@skylarkchemical.com.
Ne do t'ju kontaktojmë brenda 24 orëve, faleminderit shumë për tolerancën dhe besimin tuaj.

Ju lutemi na kontaktoni për më shumëinformacion.

DËSHIRONI TË PUNONI ME NE?