produkt

produkt

 • Pastrues super i koncentruar i paneleve diellore me performancë të shkëlqyeshme

  Pastrues super i koncentruar i paneleve diellore me performancë të shkëlqyeshme

  Produkti është një pastrues i lëngshëm shumë i koncentruar për panelet diellore, i cili mund të dekompozojë shpejt njollat ​​e vajit dhe papastërtitë që janë të vështira për t'u hequr në sipërfaqe.Një hap për të pastruar dhe mbrojtur panelet diellore duke përmirësuar efikasitetin.Pa amoniak, pa vija, pa njollosje dhe tharje të shpejtë.Nuk ka tym të ashpër ose acide.Miqësore ndaj mjedisit dhe e lehtë për t'u përdorur.

   

   

  Pranimi:OEM/ODM,Tregti,Me shumicë,Agjencia Rajonale,

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

 • Pastrues profesional i pëlhurave shtëpiake me performancë të shkëlqyer

  Pastrues profesional i pëlhurave shtëpiake me performancë të shkëlqyer

  Ky produkt është një pastrues profesional pëlhurash dhe fibrash, i cili mund të heqë në mënyrë efektive dherat dhe njollat ​​më të vështira nga divani, tapeti dhe materiale të tjera të sigurta për ujin, madje edhe njollat ​​e vjetra dhe të thara.Punon me njollat ​​e vajit, njollat ​​e verës së kuqe, njollat ​​e urinës së kafshëve shtëpiake, njollat ​​e pigmentit etj. Është pastrues pa ujë, largon njollat ​​pa i shpëlarë sërish.Lehtë dhe e shpejtë për t'u përdorur.

   

  Pranimi:OEM/ODM,Tregti,Me shumicë,Agjencia Rajonale,

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e aksioneve është falas dheNë dispozicion

 • Spray profesional për heqjen e njollave të ndryshkut sipërfaqësor me performancë të shkëlqyeshme

  Spray profesional për heqjen e njollave të ndryshkut sipërfaqësor me performancë të shkëlqyeshme

  Ky produkt mund të heqë në mënyrë efektive njollat ​​e ndryshkut dhe gëlqeres nga kuarci, graniti, pllakat, enët e kuzhinës dhe sipërfaqet e tjera në kuzhinë, banjë, etj. Formulë shumë e përqendruar, që kursen kohë dhe komerciale.

   

   

  Pranimi:OEM/ODM,Tregti,Me shumicë,Agjencia Rajonale,

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

 • Pastrues dhe mbrojtës total i brendshëm profesional me performancë të shkëlqyeshme

  Pastrues dhe mbrojtës total i brendshëm profesional me performancë të shkëlqyeshme

  Itështë një produkt që pastron dhe mbron pothuajse çdo sipërfaqe të brendshme të makinës.Thjesht mjegulloni dhe fshijeni për rezultate të pastrimit profesional kudo, nga paneli i kontrollit tek xhamit dhe më shumë.

   

   

  Pranimi:OEM/ODM,Tregti,Me shumicë,Agjencia Rajonale,

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

 • Degreaser kuzhine me efikasitet të lartë me performancë të shkëlqyeshme

  Degreaser kuzhine me efikasitet të lartë me performancë të shkëlqyeshme

  Produkti mund të dekompozojë shpejt njollat ​​e vajit dhe papastërtitë që janë të vështira për t'u hequr në sipërfaqen e enëve të kuzhinës dhe pajisjeve elektrike për të arritur një efekt të ndritshëm.

   

   

  Pranimi:OEM/ODM,Tregti,Me shumicë,Agjencia Rajonale,

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

 • Tableta profesionale për pastrues xhami me performancë të shkëlqyeshme

  Tableta profesionale për pastrues xhami me performancë të shkëlqyeshme

  Ky produkt mund të heqë shpejt filmin e vajit, guaskën, çamçakëzin dhe papastërtitë e tjera në sipërfaqen e xhamit.Pastroni tërësisht sipërfaqen e qelqit, mbajeni xhamin transparent dhe të ndritshëm dhe bëni shikimin më të gjerë.Nuk ka shenja uji pas pastrimit dhe nuk ngjitet lehtë në pluhur.Nuk do të dëmtojë aksidentalisht pjesët e gomës, si p.sh. tehet e fshirëseve dhe shiritat e skajeve të xhamit.

   

  Pranimi:OEM/ODM,Tregti,Me shumicë,Agjencia Rajonale,

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

12Tjetra >>> Faqe 1/2