produkt

produkt

 • Pluhur emulsioni profesional me performancë të shkëlqyeshme

  Pluhur emulsioni profesional me performancë të shkëlqyeshme

  Ky produkt përfshin një përzierje të surfaktantëve të ndryshëm, agjentëve kelatues dhe përbërësve kimikë të specializuar.Aftësitë e tij mbresëlënëse qëndrojnë në aftësinë e tij për të emulsifikuar dhe eliminuar në mënyrë të shkëlqyer yndyrën.Në fushën e larjes komerciale, ai përmbush role vendimtare, duke shërbyer si një emulsifikues, agjent depërtues, stabilizues, agjent lagështues, agjent shkumës, dekontaminues dhe frenues i ndryshkut.Kjo gamë e gjerë funksionesh e bën atë një zgjidhje veçanërisht të përshtatshme për aplikime të ndryshme komerciale të rrobave, duke treguar efektivitetin e saj në përmbushjen e kërkesave të ndryshme pastrimi.

   

   

  Pranim: Agjenci, Shumicë, Tregti

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e aksioneve është falas dheNë dispozicion

 • Pluhur larës i fuqishëm Deep Clean me performancë të shkëlqyeshme

  Pluhur larës i fuqishëm Deep Clean me performancë të shkëlqyeshme

  Ky produkt është i formuluar posaçërisht me përmbajtje të lartë të surfaktantit jo-jonik si përbërës kryesor dhe alkalinitet të moderuar si element ndihmës.I përshtatshëm për larjen e pëlhurave të yndyrshme, të tilla si rroba kuzhine, mbulesa tavoline dhe përparëse.Mund të përzihet me pluhur zbardhues me klor për të formuar lëng zbardhues për të larë pëlhurat.Formulë e butë, shkumë e ulët dhe e lehtë për t'u shpëlarë, duke e bërë pëlhurën të bardhë dhe të ndritshme pas larjes.

   

  Pranimi:Agjencia,Tregti,Me shumicë,Agjencia

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

 • Pluhur zbardhues me ngjyra Deep Clean me performancë të shkëlqyeshme

  Pluhur zbardhues me ngjyra Deep Clean me performancë të shkëlqyeshme

  Ky produkt është një pluhur zbardhues që përmban oksigjen.Përdorimi i agjentit shumë aktiv, duke çliruar oksigjen aktiv, mund të shkatërrojë të gjitha llojet e njollave me ngjyra, veçanërisht për lëngjet e frutave, kafe, çaj dhe njollat ​​e gjakut.Pëlhura do të bëhet më e bardhë dhe më e ndritshme pas zbardhjes.Ka funksion sterilizues dhe është i përshtatshëm për një shumëllojshmëri pëlhurash për zbardhjen e njollave.

   

  Pranimi:Agjencia,Tregti,Me shumicë

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

 • Pluhur zbardhues i klorit me efikasitet të lartë Deep Clean Performancë e shkëlqyer

  Pluhur zbardhues i klorit me efikasitet të lartë Deep Clean Performancë e shkëlqyer

  Ky produkt përmban agjent zbardhues organoklorin.Ka funksion zbardhues dhe sterilizues të shpejtë në temperaturë të ulët, lëshon ngadalë klor pa dëmtuar fibrat dhe përmban klor shumë efektiv.Ka qëndrueshmëri të fortë dhe rezistencë të mirë ndaj ujit të fortë, veçanërisht i përshtatshëm për zbardhjen, dezinfektimin dhe heqjen e njollave të pëlhurës së bardhë pambuku në hotele dhe spitale.

   

  Pranimi:Agjencia,Tregti,Me shumicë

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

 • Pluhur acidi neutralizues special Deep Clean Performancë e shkëlqyer

  Pluhur acidi neutralizues special Deep Clean Performancë e shkëlqyer

  Ky produkt përdoret kryesisht për të neutralizuar alkalin e mbetur në pëlhurë për shkak të përdorimit të detergjentit me alkalinitet të lartë, në mënyrë që të përmirësojë efikasitetin e pastrimit dhe të zgjasë jetën e dobishme të pëlhurës.Pluhuri parandalon zverdhjen e pëlhurës dhe heq ndryshkun nga uji ose pëlhura.Është veçanërisht i përshtatshëm për neutralizimin dhe rinovimin e peshqirëve, mbulesës së tavolinës, uniformës, çarçafëve dhe mbulesës së jorganit.

   

  Pranimi:Agjencia,Tregti,Me shumicë

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

 • Detergjent profesional me ujë të ftohtë me performancë të shkëlqyer

  Detergjent profesional me ujë të ftohtë me performancë të shkëlqyer

  Detergjenti me ujë të ftohtë është projektuar posaçërisht për pastrimin e lirive industriale, të cilat mund të pastrohen drejtpërdrejt me ujë të ftohtë.Është një detergjent i dobët alkalik dhe nuk do të dëmtojë kurrë lirin.Përmirësoni cilësinë e larjes së lirive dhe zgjasni përdorimin e lirit, duke kursyer përdorimin e avullit dhe ujit.

   

  Pranimi:Agjencia, Tregti,Me shumicë

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

12Tjetra >>> Faqe 1/2