produkt

produkt

 • Agjent leshi super i butë dhe i pastër me performancë të shkëlqyeshme

  Agjent leshi super i butë dhe i pastër me performancë të shkëlqyeshme

  Agjenti super i butë i leshit të mëndafshit mund të mbrojë fibrën gjatë procesit të larjes, në mënyrë që forma të mos tkurret dhe ngjyra të mos zbehet.

   

   

  Pranimi:OEM/ODM,Tregti,Me shumicë,Agjencia Rajonale,

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

 • Super Q8 - Oksidues me performancë të shkëlqyeshme

  Super Q8 - Oksidues me performancë të shkëlqyeshme

  Ky produkt përdoret nga dyqanet profesionale të rrobave.Mund të heqë në mënyrë efektive dhe rrënjësore makulën oksiduese, mykun dhe njollat ​​e tjera.

   

   

  Pranimi:OEM/ODM,Tregti,Me shumicë,Agjencia Rajonale,

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

 • Super Q5 - Heqja e ndryshkut me performancë të shkëlqyeshme

  Super Q5 - Heqja e ndryshkut me performancë të shkëlqyeshme

  Ky produkt përdoret nga dyqanet profesionale të rrobave.Përbëhet nga substanca të ndryshme organike, të cilat mund të largojnë shpejt ndryshkun nga rrobat (duke përfshirë ndryshkun në pambuk, liri, lesh mëndafshi dhe pëlhura me fibra).

   

  Pranimi:OEM/ODM,Tregti,Me shumicë,Agjencia Rajonale,

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

 • Super Q4 - Heqja e njollave të vajit me efikasitet të lartë me performancë të shkëlqyeshme

  Super Q4 - Heqja e njollave të vajit me efikasitet të lartë me performancë të shkëlqyeshme

  Ky produkt përdoret nga dyqanet profesionale të rrobave.Është formuluar me surfaktant të ndryshëm dhe tretës organikë, të cilët mund të heqin në mënyrë efektive njollat ​​e forta si vaj vegjetal, vaj për tenxhere të nxehtë, vaj motori, vaj mineral, katran, asfalt dhe njolla të tjera të mbetura në pëlhura të ndryshme pa lënë asnjë gjurmë.

   

  Pranimi:OEM/ODM,Tregti,Me shumicë,Agjencia Rajonale,

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

 • Super Q2 - Heqja e njollave acide me performancë të shkëlqyeshme

  Super Q2 - Heqja e njollave acide me performancë të shkëlqyeshme

  Ky produkt përdoret nga dyqanet profesionale të rrobave.Është një heqës i sigurt dhe i thatë i njollave që mund të heqë në mënyrë efektive makula të tilla si vaji i tenxheres së nxehtë, kafeja, çaji, vera e kuqe, lëngu i frutave, njollat ​​e gjakut, vaji i djegës etj.

   

  Pranimi:OEM/ODM,Tregti,Me shumicë,Agjencia Rajonale,

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

 • Super Q9 - Agjent reduktues me performancë të shkëlqyeshme

  Super Q9 - Agjent reduktues me performancë të shkëlqyeshme

  Ky produkt përdoret nga dyqanet profesionale të rrobave.Është një agjent zbardhues reduktues, i cili përdoret për heqjen e hirit, heqjen e makulës dhe rinovimin e pëlhurave të bardha.

   

   

  Pranimi:OEM/ODM,Tregti,Me shumicë,Agjencia Rajonale,

  Pagesa: T/T, L/C, PayPal

  Ne kemi dy fabrika në Kinë.Midis shumë kompanive tregtare, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri juaj absolutisht i besueshëm i biznesit.

   

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

12Tjetra >>> Faqe 1/2