page_bannerabout

Produktet

Agjent për shkrirjen e vajit të veshjeve

Agjent për shkrirjen e vajit të veshjeve

Pastrim Komercial

Pastrim Komercial

Spray me deodorant

Spray me deodorant

Lëng për larjen e enëve

Lëng për larjen e enëve

Tableta detergjente për enëlarëse

Tableta detergjente për enëlarëse

Zbutës

Zbutës

Tableta dezinfektuese

Tableta dezinfektuese

Spray për heqjen e njollave të pëlhurave

Spray për heqjen e njollave të pëlhurave

Pastrues i njollave nga pëlhura me shkumë

Pastrues i njollave nga pëlhura me shkumë

Detergjent lavanderie

Detergjent lavanderie

Mbushje lavanderie

Mbushje lavanderie

Degreaser Kuzhine

Degreaser Kuzhine

Rruaza përforcuese të aromës së rrobave

Rruaza përforcuese të aromës së rrobave

Sampoo dhe kondicioner për kafshë shtëpiake

Sampoo dhe kondicioner për kafshë shtëpiake

Larëse duarsh të lëngshme

Larëse duarsh të lëngshme

Zbardhues hipoklorit i natriumit

Zbardhues hipoklorit i natriumit

Mostra

Mostra

Pluhur larës

Pluhur larës

Procesi

tupian1

Në Skylark Chemical, ekipi ynë ka dekada përvojë pune për disa nga prodhuesit kryesorë në botë të produkteve kimike të përditshme.Ne kemi një ekip të përkushtuar dhe ekspertizë për t'ju ndihmuar në çdo hap të rrugës nga koncepti në zhvillim, prodhim dhe mbushje.Ne krenohemi me ofrimin e vazhdueshëm të produkteve me cilësi të lartë për të gjithë klientët tanë dhe ne vazhdimisht shkojmë më lart dhe përtej për të siguruar kënaqësinë e klientit në çdo hap të rrugës.Ne mund t'ju ndihmojmë të ofroni produktin e përsosur për ju dhe klientët tuaj, pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për formulime bazë, produkte me kursim të kostos ose përparësia juaj është të ofroni produkte të pastra dhe të qëndrueshme - na lejoni të bëjmë punën për ju.

Ne bashkëpunojmë me prodhuesit e besuar të shisheve dhe tapave, printerëve të etiketave dhe furnizuesve të kutive për t'ju sjellë nivelin më të lartë të shërbimit.Ne e dimë se klientët tanë janë gjithmonë duke u përpjekur të ofrojnë produktet më të mira që ofrojnë rezultate të jashtëzakonshme çdo herë, prandaj në Skylark Chemical të gjitha produktet tona zhvillohen dhe prodhohen me standarde të rrepta dhe të larta të kontrollit të cilësisë.

në formë të kombinuar

FORMULARI I PAKON:

Në Skylark Chemical ekipi ynë i R&D mund të punojë drejtpërdrejt me ju për të krijuar formulimin e personalizuar që kërkoni.

në formë të kombinuar

FORMULARI EKZISTUES:

E keni tashmë atë që ju nevojitet?Ne mund të punojmë me formulimin tuaj aktual në mënyrë që të plotësojë kërkesat dhe specifikimet tuaja.

në formë të kombinuar

FORMULARI I stokut:

Nëse nuk jeni të sigurt për formulimin tuaj, ne mund të punojmë me ju dhe të përdorim cilindo nga formulimet tona ekzistuese në katalogun tonë për të gjetur atë të duhurin për nevojat tuaja.