page_bannerabout

Filozofia jonë

Filozofia jonë

Ne jemi shumë të gatshëm të ndihmojmë punonjësit, klientët, furnitorët dhe aksionarët që të jenë sa më të suksesshëm.

●Punonjësit

● Ne besojmë fuqishëm se punonjësit janë pasuria jonë më e rëndësishme.
● Ne besojmë se lumturia familjare e punonjësve do të përmirësojë efektivisht efikasitetin e punës.
● Ne besojmë se punonjësit do të marrin reagime pozitive për mekanizmat e drejtë të promovimit dhe shpërblimit.
● Ne besojmë se paga duhet të lidhet drejtpërdrejt me performancën e punës dhe duhet përdorur çdo metodë sa herë që është e mundur, si stimuj, ndarje fitimi etj.
● Ne presim që punonjësit të punojnë me ndershmëri dhe të marrin shpërblime për këtë.
● Shpresojmë që të gjithë punonjësit e Skylark të kenë idenë e punësimit afatgjatë në kompani.

Klientët

● Kërkesat e klientëve për produktet dhe shërbimet tona do të jenë kërkesa jonë e parë.
● Ne do të bëjmë përpjekje 100% për të kënaqur cilësinë dhe shërbimin e klientëve tanë.
● Pasi të bëjmë një premtim për klientët tanë, ne do të bëjmë çdo përpjekje për ta përmbushur atë detyrim.

Furnizuesit

● Ne nuk mund të fitojmë nëse askush nuk na siguron materialet me cilësi të mirë që na duhen.
● Kërkojmë nga furnitorët që të jenë konkurrues në treg për sa i përket cilësisë, çmimit, dorëzimit dhe volumit të prokurimit.
● Ne kemi mbajtur një marrëdhënie bashkëpunimi me të gjithë furnizuesit për më shumë se 5 vjet.

Aksionarët

● Shpresojmë që aksionerët tanë të kenë të ardhura të konsiderueshme dhe të rrisin vlerën e investimit të tyre.
● Ne besojmë se aksionarët tanë mund të jenë krenarë për vlerën tonë shoqërore.

Organizimi

● Ne besojmë se çdo punonjës në krye të biznesit është përgjegjës për performancën në një strukturë organizative të departamentit.
● Të gjithë punonjësve u jepen kompetenca të caktuara për të përmbushur përgjegjësitë e tyre brenda qëllimeve dhe objektivave tona të korporatës.
● Ne nuk do të krijojmë procedura të tepërta korporative.Në disa raste, ne do ta zgjidhim problemin në mënyrë efektive me më pak procedura.

Komunikimi

● Ne mbajmë komunikim të ngushtë me klientët, punonjësit, aksionarët dhe furnitorët tanë përmes çdo kanali të mundshëm.

Shtetësia

● Skylark Chemical praktikon në mënyrë aktive qytetarinë e mirë në të gjitha nivelet.
● Ne inkurajojmë të gjithë punonjësit që të marrin pjesë aktive në çështjet e komunitetit dhe të marrin përsipër përgjegjësitë sociale.

1) Gjatë SARS-it në Kinë në vitin 2003, ne i dhuruam spitalit lokal 300 kg dezinfektues.
2) Gjatë tërmetit Wenchuan të vitit 2008 në Sichuan, ne organizuam punonjësit tanë të shkonin në zonat më të rënda dhe dhuruam 1 ton dezinfektues dhe një sasi të madhe ushqimi.
3) Gjatë përmbytjes së Sichuan në verën e vitit 2012, pas përfundimit të vetëshpëtimit, ne ndihmuam në mënyrë aktive fshatarët lokalë të zgjidhnin vështirësitë e tyre pas fatkeqësisë dhe dhuruam një sasi të madhe dezinfektuesi.
4) Gjatë pandemisë COVID-19 në vitin 2020, kompania rifilloi me shpejtësi prodhimin e dezinfektantëve dhe prodhoi maska ​​së bashku me partnerët për të mbështetur luftën kundër pandemisë COVID-19.
5) Gjatë përmbytjes së Henanit në verën e vitit 2021, kompania dhuroi 100,000 juanë ndihma emergjente dhe 100,000 juanë në para të gatshme në emër të të gjithë punonjësve.