faqe_ati

Partnerët tanë

 • Skylark Chemical With Suning.Com Group Co., Ltd.

  Skylark Chemical With Suning.Com Group Co., Ltd.

  HYRJE E PARTNERIT: Suning.Com Group Co., Ltd., themeluar në dhjetor 1990, e ka selinë në Nanjing.Është lider në mesin e ndërmarrjeve tregtare kineze.Produktet mbulojnë pajisjet tradicionale shtëpiake, pajisjet elektronike të konsumit, dyqanet e mëdha, nevojat e përditshme, boo...
  Lexo më shumë
 • Skylark Chemical With Jin Jiang Hotel (Kinë)

  Skylark Chemical With Jin Jiang Hotel (Kinë)

  HYRJE E PARTNERIT: Jin Jiang Hotel (Kinë) u krijua në maj 2020 me seli të dyfishta në Shangai dhe Shenzhen.Jin Jiang Hotels (Kinë) është e angazhuar kryesisht në industritë hoteliere të nivelit të mesëm dhe të lartë dhe të lehtë në mes të Grupit Ndërkombëtar Jin Jiang në Chin...
  Lexo më shumë
 • Skylark Chemical With ZTO Express Co., Ltd.

  Skylark Chemical With ZTO Express Co., Ltd.

  HYRJE E PARTNERIT: ZTO Express Co., Ltd. u themelua në Shangai më 8 maj 2002. Është një kompani e grupit të madh që integron shpërndarjen ekspres, logjistikën dhe biznese të tjera....
  Lexo më shumë
 • Skylark Chemical Me JD.COM

  Skylark Chemical Me JD.COM

  HYRJE E PARTNERIT: JD.com (kodi i aksioneve: JD), një kompani e-commerce e vetë-operuar në Kinë.Në vitin 2021, të ardhurat neto vjetore do të arrijnë në 951.6 miliardë juanë.Ajo ka JD.com, JD.com, Paipai, JD.com, O2O dhe divizione biznesi jashtë shtetit.Në maj 2014, ajo u rendit zyrtarisht në...
  Lexo më shumë
 • Skylark Chemical me BONNYCH

  Skylark Chemical me BONNYCH

  PARTNER HYRJE BONNYCH, një markë ndërkombëtare zinxhirësh në industrinë e lavanderisë, është një ndërmarrje e njohur e zinxhirit të lavanderisë në botë, e cila është angazhuar në prodhimin e pajisjeve të lavanderisë, inovacionit të teknologjisë së larjes së rrobave...
  Lexo më shumë
 • Skylark Chemical me China Railway No.2 Engineering Group Co., Ltd

  Skylark Chemical me China Railway No.2 Engineering Group Co., Ltd

  HYRJE E PARTNERIT China Railway No.2 Engineering Group Co., Ltd (CREGC), me vendndodhje në Chengdu, Szechuan, u themelua në vitin 1950 dhe është ndërmarrja e parë e ndërtimit të hekurudhave në Kinën e Re, e cila...
  Lexo më shumë
12Tjetra >>> Faqe 1/2