Partnerët

jgfhjh (1)

7EF35DC0-3903-4769-B6F1-173CAB8A918D

HYRJE E PARTNERIT

Spitali i Kinës Perëndimore të Universitetit Sichuan, me origjinë nga kisha e krishterë në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Britani dhe vende të tjera, u themelua në 1892. Është një qendër e nivelit shtetëror për diagnostikimin, sëmundjet kritike dhe trajtime të tjera të vështira në Kinën Perëndimore, dhe gjithashtu pika më e madhe gjithëpërfshirëse në botë. spitali.Ajo posedon qendrën më të madhe laboratorike mjekësore në Kinë, e cila u miratua fillimisht nga Kolegji i Patologëve Amerikanë (CAP).

66FBE563-E740-48BE-B755-F25FC5DA4165

Spitali i Kinës Perëndimore i Universitetit të Sichuan u rendit nr. 1 në grafikun e Kontributit të Përgjithshëm Social të Spitaleve Publike të Kinës në 2015 dhe nr. 2 në grafikun e Reputacionit të Specialitetit më të Mirë të Kinës dhe Renditjen e Spitaleve të Kinës për pesë vjet rresht.Spitali është renditur në top 10 të "Spitalit 3a më të popullarizuar në Kinë" dhe "Punëdhënësit më të mirë të institucioneve mjekësore" nga një hetim i pavarur i palëve të treta për shumë vite.

PROJEKT BASHKËPUNIMIT

Skylark Chemical ka krijuar një marrëdhënie të qëndrueshme bashkëpunimi me Spitalin e Kinës Perëndimore të Universitetit Sichuan (selia e Chengdu) që nga qershori 2017.

Produktet e larjes së lirive të spitalit Skylark Chemical iu dhanë me sukses një ofertë njëvjeçare pas ofertimit, shqyrtimit dhe inspektimit nga spitali.Në këtë vit, ne marrim filozofinë e shërbimit në radhë të parë, cilësinë në radhë të parë dhe efikasitetin në radhë të parë për t'u ofruar klientëve shërbime pas shitjes me cilësi të lartë dhe produkte miqësore me mjedisin.

jgfhjh (2)

Skylark Chemical është 61.5 km larg nga Spitali i Kinës Perëndimore të Universitetit Sichuan (selia e Chengdu).Qëllimi ynë është të sigurojmë që problemet e klientëve të mund të zgjidhen rrënjësisht brenda 3 orëve dhe të ofrojmë shërbime të rregullta teknike një herë në muaj.Për shembull, kur njollat ​​e gjakut në një grup çarçafësh spitalor zverdhen pas larjes, ne do të caktojmë teknikët më të afërt që të mbërrijnë në fabrikën e larjes brenda 30 minutave dhe të fillojnë një shërbim teknik 3-orësh për të zgjidhur problemin e zverdhjes.

jgfhjh (3)

Skylark Chemical ka ofruar shërbime dhe produkte të larjes së lirive me cilësi të lartë në 106 spitale në Kinë me filozofinë e shërbimit në radhë të parë, cilësinë në radhë të parë dhe efikasitetin në radhë të parë, dhe cilësia e larjes ka arritur pozitën udhëheqëse në industri.Në të ardhmen, ne do të angazhohemi t'u ofrojmë më shumë spitaleve shërbime të larjes, teknologji dhe produkte mjedisore me cilësi të lartë.Në të njëjtën kohë, Skylark Chemical do të përshtatet me ndryshimet e rajoneve globale dhe tregjeve lokale për t'u ofruar klientëve zgjidhje efikase shërbimi.

Ueb:www.skylarkchemical.com

Email: business@skylarkchemical.com

Telefon/Whats/Skype: +86 18908183680


Koha e postimit: Gusht-22-2021