produkt

produkt

 • De-greaser profesional për kafshët shtëpiake me performancë të shkëlqyeshme

  De-greaser profesional për kafshët shtëpiake me performancë të shkëlqyeshme

  Ky produkt mund të largojë yndyrën nga lëkura e kafshëve shtëpiake, mjekrën e zezë dhe bishtin e yndyrshëm.Flokët hidratues, fuqia e dyfishtë e pastrimit, e bëjnë pallton e kafshëve shtëpiake të freskët dhe të pastër.

   

   

  Ne kemi dy fabrika në pronësi të plotë në Zigong City dhe Guanghan City, Provinca Szechuan, dhe një fabrikë bashkëpunuese në qytetin Guangzhou, Provinca Guangdong.Përveç kësaj, për sa i përket produkteve, ne fokusohemi në kërkimin dhe zhvillimin e produkteve efikase, miqësore me mjedisin, me cilësi të lartë dhe të koncentruar.Midis shumë kompanive të biznesit, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri absolutisht i besueshëm i biznesit.

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme

 • Lëng i lëmuar me veshje profesionale për kafshë shtëpiake me performancë të shkëlqyeshme

  Lëng i lëmuar me veshje profesionale për kafshë shtëpiake me performancë të shkëlqyeshme

  Ky produkt mund të plotësojë ushqimin e flokëve të kafshëve shtëpiake pas larjes dhe tharjes, duke lënë një aromë të qëndrueshme dhe duke i bërë flokët të lëmuar.Është jo toksik dhe absolutisht miqësor ndaj mjedisit, gjë që është veçanërisht e rëndësishme për kujdesin e flokëve të kafshëve shtëpiake.

   

  Ne kemi dy fabrika në pronësi të plotë në Zigong City dhe Guanghan City, Provinca Szechuan, dhe një fabrikë bashkëpunuese në qytetin Guangzhou, Provinca Guangdong.Përveç kësaj, për sa i përket produkteve, ne fokusohemi në kërkimin dhe zhvillimin e produkteve efikase, miqësore me mjedisin, me cilësi të lartë dhe të koncentruar.Midis shumë kompanive të biznesit, ne jemi zgjedhja juaj më e mirë dhe partneri absolutisht i besueshëm i biznesit.

  Çdo pyetje ne jemi të lumtur t'i përgjigjemi, ju lutemi dërgoni pyetjet dhe porositë tuaja.

  Mostra e stokut është falas dhe e disponueshme