page_bannerabout

Shërbimi ndaj klientit

01

Shërbimi i Para-Shitjes

1. Ekipi profesional i shitjeve ofron shërbime për klientët e personalizuar, dhe ju ofron çdo konsultim, pyetje, plan dhe kërkesë 24 orë në ditë.
2. Ndihmoni blerësit në analizën e tregut, gjetjen e kërkesës dhe gjetjen e saktë të objektivave të tregut.
3. Talentet profesionale të R&D bashkëpunojnë me institucione të ndryshme për të hulumtuar formula të personalizuara.
4. Rregulloni kërkesat specifike të personalizuara të prodhimit për të përmbushur në mënyrë të përsosur nevojat e klientit.
5. Mostrat falas.
6. Fabrika mund të inspektohet online.

02

Shërbimi i shitjes

1. Ai plotëson kërkesat e klientëve dhe arrin standardet ndërkombëtare pas një sërë testesh si testi i stabilitetit.
2. Blerje me furnizues të lëndëve të para që kanë bashkëpunuar për më shumë se 5 vjet me Skylark Chemical.
3. Tetë inspektorë të cilësisë fillimisht u kontrolluan, kontrolluan rreptësisht procesin e prodhimit dhe eliminuan produktet me defekt nga burimi.
4. Filozofia e produkteve perfekte, mbrojtja e mjedisit, pa fosfor, përqendrimi i lartë.
5. Testuar nga CMA, SGS ose një palë e tretë e caktuar nga klienti.

03

Pas sherbimit te shitjes

1. Siguroni dokumente, duke përfshirë analizën/certifikatën e kualifikimit, sigurimin, vendin e origjinës, etj.
2. Dërgoni kohën dhe procesin e transportit në kohë reale për klientët.
3. Sigurohuni që norma e kualifikuar e produkteve të plotësojë kërkesat e klientëve.
4. Rivizita të rregullta telefonike tek klientët çdo muaj për të ofruar zgjidhje.
5. Mbështet shërbimin në vend më shumë se një herë në vit për të kuptuar nevojat e klientëve në tregun lokal.