produk

Detergent Cai Tiis Profesional Sareng Kinerja Alus

Katerangan pondok:

Detergent Cai Tiis dirancang husus pikeun meresihan linen industri, nu bisa langsung cleaned kalawan cai tiis.Ieu mangrupakeun detergent basa lemah tur moal ngaruksak linen nu.Ningkatkeun kualitas cuci linen sareng manjangkeun pamakean umur linen, ngahemat panggunaan uap sareng cai.

 

Globalgrosir, pangecérjeungprodusénproduk cuci lawon kualitas luhur sareng 21 taun R&D.Urang bisa ngahasilkeun produk Logo anjeun nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.Urang difokuskeun nyadiakeun efisien, ramah lingkungan, kualitas luhur, produk kentel.

Sakur patarosan anu kami resep ngabales, pls kirimkeun patarosan sareng pesenan anjeun.

Sampel Saham Gratis & Sadia


Rincian produk

LAYANAN PELANGGAN

Tag produk

Inpormasi Dasar.

Ngaran Produk

Detergent Cai Tiis

Jilid

20KG

Rasa

Samangka

Aplikasi

Dipaké pikeun nyeuseuh sprei, nyertakeun duvet, sarung bantal sareng lawon sanésna di pabrik cuci, hotél, rumah sakit sareng industri cucian sanés.

Pamakéan

Leupaskeun kokotor nekad, noda minyak, noda getih, sarta tetep lawon caang.

Bisa ditarima

OEM / ODM, Grosir, Eceran

Custom sadia

Haruman, spésifikasi, warna, wadahna, bungkusan

MOQ pikeun ngaropéa

1 ton

MOQ pikeun Saham

10 PCS

Kode HS

3307900000

Spésifikasi

SPESIFIKASI

QTY./20′FCL/40′HQ

20KG / tong

Sakumaha anu disarankeun ku PRO

AS sarat Anjeun

Sakumaha anu disarankeun ku PRO

Panjelasan Produk

Cairan cuci cai tiis beunghar ku zat aktif ionik, anu tiasa ngaleungitkeun kokotor nekad, noda minyak, sareng noda getih, sareng ngajaga lawonna caang.

Ngagabungkeun genep téknologi inti: decontamination, éliminasi statik, lawon lemes sareng caang, busa lemah sareng pemutihan gampang, résistansi kana résidu, sareng aplikasi anu lega.Ieu mangrupakeun detergent basa lemah anu moal ngarugikeun linen, ngaronjatkeun kualitas cuci linen, sarta manjangkeun umur layanan linen.Éta beunghar ku surfaktan sanyawa kentel, ngaluarkeun bahan aktif anu épéktip, gaduh kamampuan dekontaminasi anu langkung kuat, sareng sacara efektif ngirangan dékomposisi noda.Protéase tambahan tiasa nembus kana serat lawon sareng ngaleungitkeun noda anu jero.

Katerangan Pamakéan

1. produk ieu bisa otomatis dimuat ngaliwatan sistem distribusi otomatis.
2. The dosage produk ieu gumantung kana darajat kokotor:

Méja rujukan pikeun dosis 100kg / mesin cuci

Dosis rujukan derajat noda (unit: g)  

noda lampu

200g-300g

Noda sedeng

300g-500g

Noda beurat

500g-800g

Saran pamakéan

Tambahkeun bahan bantu (hidrogén péroxida, émulsifier, bubuk pemutihan warna, bubuk pemutihan klorin, jsb) nurutkeun kaayaan nalika ngumbah.

Pancegahan

● Jauhkeun tina jangkauan barudak.Hindarkeun kontak sareng panon atanapi kulit, upami kontak, siram ku cai sareng tingali dokter.Upami ditelek, mangga tingali dokter.
● Simpen di tempat anu garing sareng tiis.
● Pikeun pamakéan éksternal wungkul.

OEM&ODM

FAQ

Q: Dupi abdi tiasa gaduh desain ngaropéa sorangan pikeun produk & bungkusan?
A: Sumuhun, tiasa OEM sakumaha kabutuhan Anjeun.Ngan nyadiakeun karya seni dirancang Anjeun pikeun kami.
Q: Kumaha carana abdi tiasa sababaraha sampel?
A: Bisa nyadiakeun sampel bébas pikeun nguji saméméh urutan, ngan mayar ongkos kurir.
Q: Naon istilah pembayaran?
A: 30% T / T deposit, 70% T / T kasaimbangan pembayaran saméméh kiriman.
Q: Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas?
A: Urang boga ketatkadali kualitassistem, sarta ahli profésional urang bakal pariksa penampilan sarta fungsi test sadaya item urang saméméh kiriman.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Ayeuna, pausahaan ieu vigorously ngembangna pasar luar negeri sarta perenah global.Dina tilu taun ka hareup, urang komitmen pikeun jadi salah sahiji luhureun sapuluh usaha ékspor dina industri kimia poean rupa Cina urang, ngalayanan dunya kalawan produk kualitas luhur sarta achieving kaayaan win-win kalawan leuwih konsumén.

    SERVICES2WechatIMG2435

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami