page_bannerabout

Sajarah urang

Sajarah urang

Kami reueus kana awal anu sederhana sareng perbaikan anu terus-terusan.

Taun 1986

lkj

Wu Xinglin (Mr. Wu, dilahirkeun di 1970), pangadeg Skylark Chemical indit ka Guangzhou pikeun digawé nyalira ti désa terpencil di kampung halaman na Longchang County, Szechuan.Pakasaban kahijina di Guangzhou nyaéta palayan di réstoran Szechuan.Saatos éta, anjeunna damel salaku tukang kiriman, supir taksi, koki, tukang cuci, jsb. Lima taun saatosna, anjeunna nganggo tabungan pikeun ngajalankeun réstoran Sichuan leutik.Nepi ka cinyusu taun 1997, anjeunna ngagaduhan 3 cabang sareng kasohor di masarakat sakurilingna.

Taun 1997

lkj

Dina usum 1997, pilihan strategi bisnis salah dijieun ku Mr Wu ngarah ka ahir bisnis kahijina.Saatos ngajual sésa-sésa aset tetep, anjeunna uih deui ka kampung halaman Chengdu di 2000 sareng ngamimitian usaha kadua.Ngaliwatan éksplorasi sareng prakték kontinyu di Guangzhou, anjeunna ngajalankeun toko beberesih garing di wétaneun Chengdu, anu janten awal usaha kadua na.

Taun 2000

lkj

Anjeunna ningali poténsi ngembangkeun kahareup industri kimia poean rupa Cina urang, sarta ngadegkeun Skylark Kimia Co, Ltd Lajeng anjeunna hired hiji teknisi, lumpat a workshop leutik 60m2 di suburbs wétan Chengdu, sarta ngadegkeun Skylark Kimia.Dina dinten awal, bisnis utama Skylark Chemical nyaéta R&D sareng penjualan asesoris beberesih garing, némpelkeun warna kulit sareng asesoris sanésna.Dina sababaraha taun ka hareup nepi ka 2005, penjualan taunan ngahontal 2-juta-yuan ($0.309 juta).

Taun 2005

lkj

Alatan sarat urgent pikeun ngamutahirkeun skala produksi, urang ngajakan 1.000m2 taneuh sarta ngawangun pabrik di suburbs wétan Chengdu.Nepi ka saparapat taun 2006, Skylark Chemical sacara resmi ngaluncurkeun bisnis penjualan na di sakuliah nagara, sareng sacara resmi ngadegkeun kantor penjualan kahijina di luar propinsi di Zhengzhou, Propinsi Henan, Cina.Dina kuartal kahiji 2007, penjualan taunan ngahontal 4-juta-yuan ($0.618 juta).Dina waktos anu sami, kantor penjualan parantos diadegkeun di 30% ibukota Cina.

Taun 2007

lkj

Kusabab perencanaan lahan kota, Skylark Chemical pindah ka pinggiran kalér Chengdu sareng ngagaleuh 2.000 méter pasagi lahan pikeun ngawangun pabrik énggal.Nepi ka Juni 2007, bisnis Skylark Chemical ngalibatkeun rupa-rupa rute pangwangunan ti asesoris beberesih garing, bahan cuci linen, tukang bersih kulit, sareng platform cuci otomatis.Khususna, platform cuci otomatis nampi patarosan ti pembeli ti seueur tempat di China dina Pameran Cuci sareng Ngawarnaan Shanghai 2008.Dina waktos anu sami, jalur pangembangan anu rupa-rupa anu dilakukeun ku Skylark Daily Chemical ngahontal penjualan taunan 10-juta-yuan ($ 1.54 juta) antara 2007 sareng 2010, sareng janten 3 luhur dina industri beberesih garing sareng pewarnaan Cina.Ogé, Skylark Chemical ngadegkeun kantor penjualan di 70% ibukota propinsi Cina.

Taun 2010

Alatan tata lingkungan urban, pabrik urang dipindahkeun ka suburbs kidul Guanghan, Szechuan.Éta investasi ampir 30 juta yuan sareng ngagaleuh 18,000m2 lahan pikeun ngawangun pabrik kimia harian industri semi-otomatis, gedong kantor, gedong pelatihan kaahlian cuci, laboratorium, tilu bengkel produksi, gudang ageung, doritory staf sareng ruangan luar. widang olahraga pikeun pagawé.Dina 2012, alatan ékonomi nasional jeung parobahan kawijakan jeung laju tumuwuh laun, Skylark Kimia ngurangan garis bisnis sarta aimed di industri cuci lawon.Skenario aplikasi nyaéta sababaraha unit skala ageung sapertos pabrik cuci, hotél, sareng rumah sakit.Dina kuartal kahiji 2016, jualan taunan geus ngahontal 38-juta-yuan ($5.87 juta).Skylark Chemical parantos janten merek anu terkenal dina industri cuci lawon, sareng jaringan penjualanna nyertakeun sadaya kota ageung sareng sedeng di sakumna nagara.

Taun 2016

Dina raraga neangan kasempetan tumuwuh bisnis anyar, parusahaan ngajakan sarta ngawangun hiji pabrik kimia poean otomatis ngawengku wewengkon 10.000 méter pasagi di suburbs wétan Kota Zigong, Szechuan.bisnis ngalibatkeun OEM & ODM, pe & piaraan botol niupan manufaktur, detergent laundry, nyeuseuh leungeun cair, sampo piaraan, dishwash cair, kaca mobil akuatik, solusi perawatan lisan, jsb pabrik ieu nandaan yén brand bebas dijieun ku Skylark Kimia geus sabenerna diasupkeun poean Cina. pasar kimiawi.Dina waktos anu sami, produk akuatik kaca mobil anu diproduksi ku pabrik ieu parantos ngadegkeun hubungan koperasi jangka panjang sareng perusahaan ageung sapertos China National Petroleum Corporation.Dina kuartal kahiji 2021, kamekaran format bisnis anyar parantos nyababkeun total penjualan taunan ka 72-juta-yuan ($ 11.13 juta).Salaku tambahan, kami parantos ngadegkeun kerjasama R&D jangka panjang sareng 7 paguron luhur sareng 4 lembaga ékspérimén profésional di China, anu ngamungkinkeun Skylark Kimia gaduh mékanisme R&D anu fleksibel pikeun mastikeun posisi utama kami di pasar.

Taun 2021

Ayeuna, Skylark Chemical parantos janten merek anu kasohor dina industri cuci lawon.merek perawatan imah geus diasupkeun wewengkon kidul-kulon salaku wewengkon brand well-dipikawanoh, sarta geus diasupkeun ampir 2500 supermarket.Merek beberesih baju sareng beberesih piaraan & perawatan parantos mimiti ngahasilkeun épék merek di Szechuan.Saatos COVID-19, Skylark Chemical mimiti ngabentuk tim bisnis perdagangan internasional dina Juni 2021 pikeun milarian kasempetan kamekaran énggal.Kami ngarepkeun aya bursa anu positif sareng ramah sareng para nasabah ti langkung seueur nagara sareng ngabantosan para nasabah ngahontal kasuksésan pasar.Kami yakin yén konsép komunikasi dua arah, sikep diajar anu positip sareng kualitas produk anu saé sok janten rusiah kasuksésan Skylark Chemical.