Mitra

jgfhjh (1)

7EF35DC0-3903-4769-B6F1-173CAB8A918D

MITRA BUBUKA

Rumah Sakit Cina Kulon Universitas Sichuan, Asalna ti garéja Kristen di Amérika Serikat, Kanada, Britania jeung nagara séjén, diadegkeun dina 1892. Ieu mangrupakeun puseur kaayaan-tingkat pikeun diagnosis, kasakit kritis tur perlakuan susah lianna di Cina Kulon, sarta ogé titik tunggal komprehensif pangbadagna di dunya. rumah sakit.Éta ngagaduhan pusat laboratorium médis panggedéna di China, anu munggaran disatujuan ku College of American Pathologists (CAP).

66FBE563-E740-48BE-B755-F25FC5DA4165

Rumah Sakit Cina Kulon Universitas Sichuan rengking No.1 dina bagan Jumlah Kontribusi Sosial Rumah Sakit Umum Cina di 2015, sareng No.2 dina bagan Reputasi Spésialisasi Pangsaéna Cina sareng Peringkat Rumah Sakit Cina salami lima taun berturut-turut.Rumah sakit geus rengking dina luhureun 10 "The pang populerna 3a rumah sakit di Cina" jeung "The pangusaha lembaga médis pangalusna" ku hiji panalungtikan pihak katilu bebas salila sababaraha taun.

PROYEK KOPERASI

Skylark Chemical parantos ngadegkeun hubungan koperasi anu stabil sareng Rumah Sakit Cina Kulon Universitas Sichuan (markas Chengdu) ti saprak Juni 2017.

Produk cuci linen rumah sakit Skylark Chemical suksés dileler tawaran sataun saatos panawaran, saringan sareng pamariksaan ku rumah sakit.Dina taun ieu, urang nyokot falsafah jasa kahiji, kualitas kahiji jeung efisiensi kahiji nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhur sanggeus-jualan jasa jeung produk ramah lingkungan.

jgfhjh (2)

Skylark Chemical jarakna 61.5km ti Rumah Sakit Cina Kulon Universitas Sichuan (markas Chengdu).Tujuanana kami nyaéta pikeun mastikeun masalah para nasabah tiasa direngsekeun sacara dasar dina 3 jam sareng nyayogikeun jasa téknis rutin sabulan sakali.Salaku conto, nalika noda getih dina sakumpulan lambar rumah sakit janten konéng saatos dicuci, kami bakal nyayogikeun teknisi anu pangcaketna dugi ka pabrik cuci dina 30 menit sareng ngamimitian jasa téknis 3 jam pikeun ngabéréskeun masalah konéng.

jgfhjh (3)

Skylark Chemical parantos nyayogikeun jasa cuci linen kualitas luhur sareng produk ka 106 rumah sakit di China kalayan filosofi palayanan heula, kualitas heula sareng efisiensi heula, sareng kualitas cuci parantos ngahontal posisi anu unggul dina industri.Ka hareupna, urang bakal komitmen pikeun nyayogikeun langkung seueur rumah sakit kalayan jasa cuci linen kualitas luhur, téknologi sareng produk lingkungan.Dina waktos anu sami, Skylark Chemical bakal adaptasi sareng parobihan daérah global sareng pasar lokal pikeun nyayogikeun solusi jasa anu efisien.

wéb:www.skylarkchemical.com

Email: business@skylarkchemical.com

Telepon/Whats/Skype: +86 18908183680


waktos pos: Aug-22-2021