Nūhou

E ʻimi i nā ʻoluʻolu maikaʻi e kūʻē i ka ʻōpala a mālama i kou mau lole hou a me ka ʻole o ka pala

Ma ke ʻano he alakaʻi alakaʻi i nā huahana mālama holoi lole,Skylark Cleaning Chem.ua hoʻolaʻa ʻia no ka mālama ʻana i ka maikaʻi a me ka lōʻihi o kou mau lole.I kēia lā, hāʻawi mākou i ka mālamalama e pili ana i ka hoʻopiʻi hoʻomau ʻana o ka poni lole, e hāʻawi ana i nā ʻōlelo aʻoaʻo loea e pili ana i ka hoʻomaʻemaʻe, mālama ʻana, a pale i ka ulu ʻana o nā lole.Me kā mākou ʻano o nā huahana mālama holoi lole, hiki iā ʻoe ke hakakā maikaʻi i ka ʻōpala a mālama i nā lole hou a me ka ʻole.

WeChat67dbe267ae0e1e90b0ba72f481b1a380

Ka hoʻomaopopo ʻana i nā kumu o ka mold lole:

ʻO ka poni lole ka hopena o nā kumu like ʻole, ma mua:
1. Mākū: ʻO ka nui o ka haʻahaʻa a i ʻole ka ʻike ʻana i ka makū e hoʻokumu i kahi ʻāina hoʻohua kūpono no nā spores mold e hoʻopaʻa i nā lole, e alakaʻi ana i ka ulu ʻana o ka poʻi.
2. Poor Ventilation: ʻAʻole lawa ka ea i loko o nā keʻena keʻena, nā wahi mālama, a i ʻole nā ​​keʻena holoi lole hiki ke kōkua i ke kiʻekiʻe o ka haʻahaʻa haʻahaʻa, e hoʻoulu ai i ka ulu ʻana o ka poʻi ma nā lole.

WeChat6e1a2bb5da0b57fbc4cd0cc9804ba810

Ka hoʻomaʻemaʻe a me ka mālama ʻana i nā lole pohō:

I ka wā e alo ai i nā lole poni, he mea koʻikoʻi ka hahai ʻana i nā hana hoʻomaʻemaʻe kūpono a me ka mālama ʻana.Skylark Cleaning Chem.hāʻawi i kahi laina holoʻokoʻa o nā huahana mālama lole i hoʻolālā ʻia no ka hakakā ʻana i ka mold me ka maikaʻi:
1. Hana mua: Ma mua o ka holoi ʻana, e holoi mālie i nā spores i ʻike ʻia mai nā lole i hoʻopilikia ʻia.Mālama kēia i ka laha a me ka haumia.
2. Ke koho ʻana i ka Huahana Pono: E kohoKlorine Bleaching PowderaʻO ka pauka ʻakika hoʻopololei, i hoʻonohonoho pono ʻia no ka hoʻopau ʻana i nā ʻili a me nā mea ʻala i ka wā e mālama ai i ka pono o ka lole.
3. Ke Kaʻina Holoi: E hahai i nā ʻōlelo aʻoaʻo ma ka ʻeke huahana.No nā hopena maikaʻi loa, e hoʻohana i ka wai mehana a me ka nui kūpono o ka mea holoi holoi lole.Loaʻa i kā mākou huahana nā enzymes ikaika e komo hohonu i loko o ka lole, e wehe pono i nā ʻeleʻele a hoʻihoʻi hou i ka hou.
4. Hoʻomaʻamaʻa kūikawā: No nā stains mold paʻakikī, e noʻonoʻo e hoʻohanaʻO ka wai disinfectant PCMX.E hahai i ka ʻōlelo aʻo a hoʻopili pololei i nā wahi i hoʻopilikia ʻia ma mua o ka holoi ʻana.Kuhi ʻia ke ʻano ʻokoʻa i nā ʻeleʻele mold, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka wehe piha ʻana.

WeChat8f9f255954d5929e34c0219c17a3624f
WeChatf5a63ff7122af827179874992f9240d8

Kāohi i nā lole mai ka hoʻokumu ʻana o ka polū:

Hoʻomaopopo pū mākou i ke koʻikoʻi o nā kaʻina hana e pale ai i ka ulu ʻana o ka mold.E hahai i kēia mau kuhikuhi no ka mālama ʻana i kou mau lole:
1. Mālama Pono: E mālama i kou mau lole i loko o nā wahi maʻemaʻe a maloʻo me ka ea maikaʻi.E hōʻalo i ka mālama ʻana iā lākou i loko o nā wahi pulu a i ʻole nā ​​pahu hau.
2. Ka Kaapuni ʻana o ka Ea: E ʻae i ka ea e kaapuni ma ka mālama ʻana i kahi āpau ma waena o nā lole ma nā hangers a i ʻole ka hoʻohana ʻana i nā hāʻina mālama hanu.Hoʻemi kēia i ka haʻahaʻa a hoʻonāwaliwali i ka ulu ʻana o ka mold.
3. Hoʻomaʻemaʻe maʻamau: E mālama i kahi hana holoi lole maʻamau, ʻoi aku ka nui o nā lole i ʻike ʻia i ka wai a i ʻole ka hou.Hoʻopau pono nā huahana mālama holoi lole a Skylark Cleaning Chem.
4. Hoʻoponopono i ka haʻahaʻa: E hoʻohana i nā mea hoʻoheheʻe a i ʻole nā ​​​​huahana hoʻoheheʻe ʻana i ka wai ma nā wahi e pili ana i ka haʻahaʻa kiʻekiʻe, e like me nā keʻena keʻena a i ʻole nā ​​​​hale lalo.Kōkua kēia mau mea kōkua i ka mālama ʻana i ka nui o ka makū, ke keʻakeʻa nei i ka ulu ʻana o ka mold.

Ma ka hoʻohui ʻana i kā mākou huahana mālama lole kiʻekiʻe me nā hana pale, hiki iā ʻoe ke hōʻoia i kou mau lole e noho hou, maʻemaʻe, a me ka ʻole o ka poʻi.Skylark Cleaning Chem.ua kūpaʻa ʻo ia i ka hāʻawi ʻana i nā hopena hou e pale ai i kou mau lole, hoʻolōʻihi i ko lākou ola, a hoʻonui i kou ʻike holoi lole.

Pūnaewele:www.skylarkchemical.com

Email: business@skylarkchemical.com

Kelepona/Whats/Skype: +86 18908183680


Ka manawa hoʻouna: Iune-25-2023