Tala Fou

UMc3jNhXbSCZ5cEPQfk-OnYzyyTkUi6DJQj0P6z46_8

O le JD.com o le fa'atau oloa i luga ole laiga tele a Saina ma o lana fa'atau oloa sili ona tele.E ofoina atu i tagata fa'atau le fa'atauga sili ona lelei i luga ole laiga.O le kamupani o se sui o le Fortune Global 500. JD.com na ulufale aloaia i le e-commerce field i le 2004. I le masina o Me 2014, na lisiina aloaia ai JD.com i luga o le Nasdaq Stock Exchange i le Iunaite Setete, ma avea ai ma uluai faʻamatalaga e. -commerce platform i Saina e manuia lisi i le Iunaite Setete.Ia Iuni 2020, na lisiina ai le JD.com i le Hong Kong Stock Exchange mo le taimi lona lua, faʻatupuina pe tusa ma le HK $ 34.558 piliona e teu faʻafaigaluega i faʻamatalaga faʻatekonolosi autu e faʻavae i luga o le sapalai sapalai e faʻaleleia atili ai le poto masani o tagata faʻaoga ma faʻaleleia le lelei o galuega.

I le amataga o le 2017, JD.com na faia se suiga atoatoa i tekinolosi.E oʻo mai i le taimi nei, o le JD.com system ua tuʻufaʻatasia le toeitiiti 80 piliona yuan i suʻesuʻega ma atinaʻe tekonolosi.O le JD.com o loʻo faʻatulagaina o se "mea faʻatekonolosi faʻavae sapalai ma atinaʻe auaunaga", ma o lana pisinisi o loʻo iai nei ua aofia ai faʻatau oloa, tekonolosi, logistics, soifua maloloina, inisiua, gaosiga ma atinaʻe, ma fafo.

I le 2020 JD.com Global Technology Explorers Conference Retail Technology Forum, na tuʻuina atu ai e JD.com se faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻapitoa e taulaʻi i le pisinisi faʻatau oloa - "JD Retail Cloud", o le SaaS solution mo alamanuia ma faʻatauga masani - "Goselling SaaS mall" .

Skylark Chemical o le a le pine ae galulue faʻatasi ma JD.com, ma o le a faʻalauiloa atoatoa i luga o le upega tafaʻilagi aloaia aGoselling, tu'uina atu a tatou oloa i tagata fa'atau i 208 atunuu i le salafa o le lalolagi.E ala iGoselling, O oloa a Skylark Chemical o le a faʻafouina foʻi i luga o faʻatauga faʻatau i luga ole laiga a le lalolagi, e pei o Shopee, Lazada, ma isi. E ala i lenei felagolagomaʻi, e faʻamoemoe le Skylark Chemical e le gata i sui B-end ae faʻapea foʻi ma tagata faʻatau C-end, faʻapea foʻi ma le faʻamalosia. o tatou sui B-end ma sili atu le soifua manuia.

Upega tafa'ilagi:www.skylarkchemical.com

Email: business@skylarkchemical.com

Telefoni/Whats/Skype: +86 18908183680


Taimi meli: Apr-07-2022