Nyheder

Siden juni i år har globale højtemperaturbegivenheder forekommet hyppigt.Spaniens høje temperaturvejr kombineret med sjælden tørke og udløste mange naturbrande.Met Office har udsendt den første røde advarsel nogensinde for ekstrem varme.

Fengyun meteorologisk satellitovervågning viser, at der i juni 2022 forekom høje overfladetemperaturer over 50°C i det nordlige Afrika, Mellemøsten, Centralasien, Sydasien, det centrale og vestlige Nordamerika, det sydlige Europa, Mongoliet, det nordvestlige Kina og det sydlige Australien .

1212121

Overgangsområdet fra grøn til orange på billedet viser, at den maksimale overfladetemperatur i det meste af verden i juni var over 20°C.Det orange-gule område er overfladens høje temperatur over 50°C.Ifølge statistikker fra China National Satellite Meteorological Center udgjorde områderne med overfladehøj temperatur højere end 40°C og 50°C i løbet af juni henholdsvis 16,77 % og 4,23 % af verden (China National Satellite Meteorological Center, 2022).

——Hver kilowatt-time elektricitet i dagens verden er hårdt tjent

Selv regionen, hvor vores virksomhed er placeret, Szechuan, Kina, pandas hjemby, har oplevet ekstremt vejr én gang i 60 år.Jordtemperaturen nåede op på 60 grader, hvilket direkte førte til alvorlig tørke i flodbassinet i den våde sæson.Stigningen i boligernes elforbrug på op til 93,3% har overvældet de strømproducerende provinser.

wqewewe

Vores virksomhed bekræfter også med næsten 1.000 virksomheder og fabrikker i de store offentlige faciliteter i Szechuan at svare til regeringens opfordring til "udleje elektricitet til folket". Besluttede at suspendere hele fabrikken fra 22ndaugust til 25thaugust. Denne nedlukning kan spare næsten 1.200 kilowatt om dagen, hvilket kan levere mere end 600 husstandes daglige elforbrug.

scscsc
fefeqfeqfe

Globalt vil et sådant højtemperaturvejr forekomme hyppigt i mindst tiåret eller mere, og endda et ultrahøjtemperaturvejr.Men at dømme ud fra responsen i år mangler verden stadig bevidsthed om virkningen af ​​vejr med ultrahøje temperaturer og skaderne på menneskelig produktion og liv.Denne massive forandring har virkelig påvirket alle.Verden har brug for forbindelsen mellem alle samfundslag for i fællesskab at styrke forståelsen af ​​den, før der træffes effektive foranstaltninger til at håndtere den.

Skylark Chemical vil fortsat aktivt gå ind for brugen af ​​koncentrerede rengøringsprodukter til husholdningsforbrugere rundt om i verden og brugen af ​​normale temperatur- og højkoncentrationsprodukter i kommercielle vaskefabrikker rundt om i verden.At reducere vand- og elforbruget og realisere hver enkelts bidrag til verdens miljø.

Web:www.skylarkchemical.com

Email: business@skylarkchemical.com

Telefon/Whats/Skype: +86 18908183680


Indlægstid: 22. august 2022