Tala Fou

Talu mai Iuni o le tausaga nei, ua tutupu soo ai mea o le vevela o le lalolagi.O le tau maualuga o le vevela o Sepania faatasi ai ma lamala e le masani ai ma mafua ai le tele o mu.Ua tuuina mai e le Met Office le lapataiga mumu muamua mo le vevela tele.

Fengyun meteorological satelite mataʻituina o loʻo faʻaalia ai ia Iuni, 2022, o le maualuga o le vevela i luga aʻe o le 50 ° C na tupu i Aferika i matu, Sasaʻe Tutotonu, Asia Tutotonu, Asia i Saute, ogatotonu ma sisifo o Amerika i Matu, Europa i saute, Mongolia, i matu sisifo o Saina, ma Ausetalia i saute. .

1212121

O le vaega o suiga mai le lanumeamata i le moli i le ata o loʻo faʻaalia ai o le maualuga o le vevela i luga o le tele o vaega o le lalolagi ia Iuni na sili atu i le 20°C.O le vaega moli-samasama o le maualuga maualuga o le vevela i luga ole 50°C.E tusa ai ma fuainumera mai le Saina National Satellite Meteorological Center, o vaega e maualuga le vevela i luga o le 40 ° C ma le 50 ° C i le masina o Iuni e tusa ma le 16.77% ma le 4.23% o le lalolagi, i le faasologa (China National Satellite Meteorological Center, 2022).

——O kilowatt-itula uma o le eletise i le lalolagi i aso nei ua faigata ona maua

E oo lava i le itulagi o loʻo i ai le matou kamupani, Szechuan, Saina, le nuʻu o panda, na oʻo i le ogaoga o le tau i le 60 tausaga.O le vevela o le eleele na oʻo i le 60 tikeri, lea na oʻo saʻo atu ai i lamala ogaoga i le vaitafe i le vaitau o le tau.O le si'itia o le fa'aaogaina o le eletise e o'o atu i le 93.3% ua fa'atosina ai itumalo o lo'o gaosia le eletise.

wqewewe

O loʻo faʻamaonia foi e le matou kamupani le toeitiiti 1,000 atinaʻe ma faleoloa i totonu o nofoaga tetele a le malo i Szechuan e fetaui ma le valaau a le malo mo "tu'u atu le eletise i tagata". Na filifili e taofi le falegaosimea atoa mai le 22ndAukuso i le 25thAukuso O lenei tapunia e mafai ona faʻasaoina le lata i le 1,200 kilowatts i le aso, lea e mafai ona tuʻuina atu le eletise i aso uma e sili atu i le 600 aiga.

scscsc
fefeqfeqfe

I le lalolagi atoa, o ia tau maualuga o le tau o le a tupu soo mo le itiiti ifo ma le sefulu tausaga pe sili atu, ma e oʻo lava i se tau e sili atu le maualuga o le vevela.Peitai, a fua i le tali mai i lenei tausaga, e le o iloa e le lalolagi le aafiaga o le maualuga o le vevela o le tau ma le afaina o le gaosiga o le tagata ma le ola.O lenei suiga tele ua matua aafia ai tagata uma.E manaʻomia e le lalolagi le soʻotaga o soʻo se ituaiga olaga e faʻamalosia faʻatasi ai le malamalama i ai aʻo leʻi faia ni faiga lelei e taulimaina ai.

Skylark Chemical o le a faʻaauau pea ona faʻamalosia le faʻaogaina o mea faʻamama faʻamamafa mo tagata faʻatau fale i le salafa o le lalolagi ma le faʻaogaina o le vevela masani ma oloa maualuga maualuga i fale faʻatau faʻatau pisinisi i le lalolagi atoa.Ia fa'aitiitia le fa'aaogaina o le vai ma le eletise, ma ia iloa le sao o tagata ta'ito'atasi i le si'osi'omaga o le lalolagi.

Upega tafa'ilagi:www.skylarkchemical.com

Email: business@skylarkchemical.com

Telefoni/Whats/Skype: +86 18908183680


Taimi meli: Aukuso-22-2022