Nyheder

Forskellig sammensætning
Detglat væskeer lavet af rene olieholdige stoffer, som er sikkert og ikke bange for, at kæledyr slikker.Bortset fra kokosolie essens, laurbær æterisk olie, lavendel æterisk olie og dimethicon, indeholder den ikke andre skadelige ingredienser såsom duft, alkohol, konserveringsmidler osv. Ud over olieopløselige stofferbalsamer sammensat af vandopløselige komponenter og emulgatorer, for at udføre funktioner som hårreparation og kosttilskud.

Forskellig effekt
Den glatte væske har en daglig beskyttende effekt på kæledyrets hår, og kan bruges når som helst i dagligdagen.Det anbefales især at massere håret og huden med to pumps efter vask og pleje, og derefter rede håret grundigt uden at skylle igen.Det er meget nyttigt til tørt og knudret hår.Balsamen bruges normalt til at reparere hårets neglebånd, som kan genopfylde hårets næringsstoffer, forhindre hårbrud, forbedre hårets fugtighed, elasticitet og glans og skal skylles efter brug.

WeChat8597228dda637c469eb38f22faa9879b

Forskellig brug
Den glatte væske skal ikke skylles af efter brug, mens hårbalsamen skal vaskes igen efter påføring.Hvordan bruger man hårplejegel?Kom en passende mængde glat væske i håndfladen og gnid den for at generere varme, og påfør den derefter jævnt på dyrehår.Massér det derefter ind i pelsen for at udvide porerne i hårsækkene og absorbere næringsstofferne fra den glatte væske fuldt ud.

Forskellig funktion
Balsamens funktion er at lukke hårets neglebåndsskæl, hvilket gør håret glat, så let at rede, sundt og smidigt.Den glatte væske påføres direkte på hårets overflade for at fugte og forhindre det i at tørre ud og knytte sig.

WeChat2cdd9c89b4f8b3e7a7fe5bdf572ff5e7

Bourena Pet Coat Glat væske

Dens formel af næringsrige ingredienser nærer og genopretter sundt og naturligt hår.Stærke fugtgivende egenskaber kan forhindre hårbrud, genopbygge hårets fugt, forbedre elasticiteten og glansen.Den kan straks glatte tørt og kruset hår efter brug, så håret kan rejse sig helt fra roden.

Bourena Classic Pet Conditioner til hund/kat

Den beskytter kæledyrshår efter bad og tørring og reparerer ru neglebånd efter bad for en glat, silkeagtig tekstur og skinnende glans.Det kan reducere statisk elektricitet og krus i dyrehår, reparere mat, tør pels og tilføje volumen.Langvarig duft, designet med giftfri og miljøvenlig formel.

Web:www.skylarkchemical.com

Email: business@skylarkchemical.com

Telefon/Whats/Skype: +86 18908183680


Posttid: 15-mars-2023