Nūhou

Ma hope o ka hoʻomaʻemaʻe maloʻo ʻana, ʻaʻole i like ka nani o kekahi mau lole e like me ka wā ma mua, ʻoiai ʻaʻohe hina hina ma muli o ka ua hou ʻana.

Hoʻonui maʻamau nā mea hana lole lole i ka ʻōlinolino o nā lole ma o ka hoʻohui ʻana i nā mea hoʻomālamalama, ʻike ʻia hoʻi ʻo nā mea hana fluorescent.Ua uhi ʻia ma ka ʻili o nā ʻili lole e like me ka pena kala ʻole, a e ʻālohilohi ke ʻike ʻia i ke kukui ultraviolet.ʻO ke kukui Ultraviolet kekahi ʻāpana o ka lā, ʻike ʻole ʻia e ka maka.Ke paʻi ke kukui UV i ka mea hoʻoheheʻe, hoʻopuka ia i kahi waihoʻoluʻu i ʻike ʻia e ka maka ʻōlohelohe, kahi e ʻike hou ai ka ʻili o ka lole ma mua o ka wā ma mua.

Nui nā mea holoi lole a me kekahi mau wai hoʻomaʻemaʻe maloʻo (ʻaila kopa) i loaʻa kekahi nui o ka pauda fluorescent iā lākou iho, kahi e hoʻomaʻamaʻa ai nā lole i holoi ʻia a ʻoi aku ka nani o ka waihoʻoluʻu.ʻOi aku ka maikaʻi o ka Phosphors ma nā fiber maoli (ka pulupulu, ka huluhulu, ka siliki) ma mua o nā fibers i hana ʻia e ke kanaka (nylon, polyester).

E hoʻoheheʻe ʻia ka nui o nā mea lele i ka wā e hoʻomaʻemaʻe ai i ka perchloroethylene, ʻoiai ua kapa ʻia kēia mau lole "dry cleanable."ʻAʻole hiki ke ʻike ʻia kēia kūlana e nā mea holoi maloʻo a ʻaʻole hiki ke pale ʻia.Aia kēia kuleana i ka mea hana lole.Eia nō naʻe, hiki ke hoʻomaikaʻi ʻia ke kūlana ma o ka holoi ʻana i loko o kahi hopena kopa i loko o ka phosphor.

1658982502680

E mālama mua i ka hoʻomaʻemaʻe maloʻo

1. Pono nā limahana holoi lole e nānā pono i nā lole e ʻike inā kūpono lākou no ka hoʻomaʻemaʻe maloʻo, inā he mae, ʻino, ʻulaʻula, nā lako kūikawā, nā ʻili kūikawā a me nā mea.Pono nā limahana e nānā i nā loaʻa me ka mea kūʻai aku i ka manawa e ʻike ai inā aia kekahi mau moʻolelo ma nā loaʻa.Inā ʻaʻohe moʻolelo, pono ka mea kūʻai aku e kamaʻilio me ka mea kūʻai aku a noi i ka mea kūʻai aku e kau inoa a ʻae.

2. Pono e ho'oka'awale 'ia nā lole ma ke kala.ʻO ke kauoha he kala māmā ma mua, ʻeleʻele ma hope.

3. E koho i ka pae holoi a me ka manawa holoi e like me ke kiʻekiʻe o nā stains a me ka mānoanoa o nā lole (inā he lepo a mānoanoa nā lole, koho i kahi holoi mua haʻahaʻa. Inā ʻaʻole, koho i kahi kiʻekiʻe).

4. Pono nā mea hoʻomaʻemaʻe maloʻo e nānā inā aia nā mea haumia a me nā mea pōʻino i loko o nā lole, e like me ka lipstick, ka peni, nā peni pōpō, nā mea i hoʻoluʻu ʻia, nā mea hiki ke ʻā (lighters), nā mea ʻoi a paʻakikī (blades), etc. Hiki i kēia mau mea ke hoʻohaumia. ʻo ka hui holoi lole like ʻole a me nā pōʻino palekana i ka wā o ka hoʻomaʻemaʻe maloʻo.

5. Pono e mālama mua ʻia nā lole me nā ʻili.E like me ke ʻano o nā stains, koho i ka mea hoʻomaʻemaʻe ma mua.

6. Pono nā lole ʻulaʻula maloʻo e hoʻohana i ka mea hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe a hoʻohui i ka aila kopa.I ka manawa like, e hōʻoia i ka maʻemaʻe o nā paipu o ka mīkini hoʻomaʻemaʻe maloʻo.

7. I ka wā e pani ai i ka puka, e makaʻala a pale aku i ka puka e hopu i nā lole.

8. Ma ke kumu, ʻaʻole e emi iho ka mana hoʻouka o nā mīkini hoʻomaʻemaʻe maloʻo a pau ma mua o 70% a ʻaʻole i kiʻekiʻe ma mua o 90%.ʻAʻole kūpono ka hoʻouka ʻana a me ka hoʻouka ʻana i ka maʻemaʻe o nā lole.

9. Nā kūlana hana kūikawā.

1658982759600

(1) Wehe i nā pihi ma nā lole kūpono ʻole no ka hoʻomaʻemaʻe maloʻo a maʻalahi ke hāʻule.Pono e wehe a mālama pono i nā pihi metala a me nā mea pono.

(2) ʻAʻole kūpono ia no ka hoʻomaʻemaʻe maloʻo inā loaʻa ka ʻili, ka ʻili hoʻohālike, ka polyvinyl chloride (polyvinyl chloride) a me nā mea a me nā mea hoʻonaninani ma nā lole.

(3) No kekahi mau lole laʻa, e hoʻāʻo i kahi ʻāpana liʻiliʻi o nā lole me ka mea hoʻomaʻemaʻe maloʻo ma mua o ka hoʻomaʻemaʻe maloʻo.

(4) ʻAʻole kūpono ke hui pū ʻia me nā lole ʻē aʻe no nā lole maʻalahi i ka pila (hulu, slender, etc.), akā pono e hoʻokomo ʻia i loko o nā ʻeke mesh kūikawā a holoi ʻia paha.

(5) E pōʻino loa nā mea pena pena, pena a me nā ʻano paʻi ma nā lole e ka hoʻomaʻemaʻe maloʻo me ka perchlorethylene a ʻaʻole pono e hoʻomaʻemaʻe maloʻo.

(6) ʻAʻole hiki i kekahi mau lole velvet ke pale aku i ka hopena o ka perchlorethylene solvent a me ka ikaika mechanical, a e ʻaʻahu ʻia kekahi hapa.Ma mua o ka hoʻomaʻemaʻe maloʻo, pono e hana ʻia kahi hoʻomaʻemaʻe.Inā he pilikia, ʻaʻole kūpono ia no ka hoʻomaʻemaʻe maloʻo.

(7) ʻAʻole pono e hoʻomaʻemaʻe maloʻo ʻia nā lole me nā mea hoʻonani pena a me nā ʻano paʻi, no ka mea, ʻo ka hoʻomaʻemaʻe maloʻo me ka perchlorethylene e hōʻeha nui.

(8) Paipai ʻia nā lole maʻemaʻe e like me nā kaulahao, nā lole silika, a me ka gauze e hoʻokomo ʻia i loko o nā ʻeke ʻeke holoi lole no ka holoi ʻana.

Pūnaewele:www.skylarkchemical.com

Email: business@skylarkchemical.com

Kelepona/Whats/Skype: +86 18908183680


Ka manawa hoʻouna: Iulai-28-2022