Tala Fou

Maketi oloa fagafao i Asia i Sautesasae

I aso nei, e oʻo lava i le lalolagi o loʻo mafatia i le faʻasalalauina o le COVID-19, o loʻo tumau pea le soifua maloloina o le tamaoaiga o Asia i Sautesasae.O le faʻatupulaia o le tamaoaiga i tausaga talu ai nei ua mafua ai le tele o tagata e tele tupe faʻaalu mo faafiafiaga e faʻamalieina ai o latou manaʻoga i aso uma, ma ua avea fagafao ma faʻamuamua mo le tele o tagata.O le mea lea, o le faʻamaʻi o le maketi o oloa fagafao atonu o le a faʻavavevave ona faʻaleleia.

ata (3)

E tusa ai ma le tuaoi o Lazada Mr. Yueyun'sau'ili'iligae uiga i le maketi o oloa fagafao a Asia i Sautesasae i le 2020,oloa fagafaoo se tasi o alamanuia faatupulaia vave i Sautesasae Asia, ma o le fua e tusa ma le $1.2 piliona.O lo'o fa'atupula'ia fo'i le pisinisi fa'atauga fagafao, e le gata moteuga masani, ae o le taimi nei e mafai foi e fagafao ona fiafia i taaloga e faʻaleleia ai le atamai, meataalo e faia i mea faʻatekonolosi, faletalimalo fagafao taugata ma auaunaga SPA.

Suiga o faiga fa'atau e Covid-19

ata (2)

E ui lava o faʻatauga tuusao ua avea nei ma auala autu o le faʻatau, o le faʻafuaseʻi ole COVID-19 i le 2020 na unaʻia ai tagata e sui faiga faʻatau i luga ole laiga.E tusa ai ma lesu'esu'efa'atonuina e le Facebook ma fa'atautaia e le Bain & Company ia Me 2020, e 41% o tagata i Asia i Sautesasae na fa'atau i luga ole laiga.O suʻesuʻega i le tausaga talu ai na faʻaalia ai o le a oʻo atu i le 310 miliona le faitau aofaʻi o tagata i luga o upega tafaʻilagi a Asia i Sautesasae i le 2025, ma o lea o le a oʻo atu lenei numera i le faaiuga o le 2020, ma le 70% o le faitau aofaʻi o le itulagi o loʻo faʻamoemoe e i luga o le initaneti.

I luga o le faʻavae o le lipoti a le Shopee i le tausaga faʻaletupe 2020, o lona Gross Merchandise Volume na siitia i le 101.1% i le $35.4 piliona ma le aofaʻi o poloaiga na siitia i le 132.8% i le 2.8 piliona i le 2020. O nei faʻamaumauga o loʻo taʻua ai o le Covid-19 ua faʻaauau pea ona suia le tele o tagata. i Asia i Sautesasae e fa'atau i luga ole laiga.E le gata i lea, na taʻua e Mr. Yueyun e faapea, "I le vaitaimi o faʻamaʻi, o faiga puipuia o faʻamaʻi i le lalolagi atoa na i ai se aafiaga faʻapitoa i le maketi fagafao atoa.O lenei mea ua faatelevaveina ai le atinaʻeina o luga ole initaneti e-fefaʻatauaʻiga i Asia i Sautesasae.Na amata ona filifilia e tagata o le lotoifale le tele o faʻatauga i luga ole laiga, ma o avanoa maketi na tuʻuina atu na matua ofoofogia lava.

Le faʻamoemoega i le lumanaʻi e uiga i maketi oloa fagafao i Southeast Asia

luga 【VNU Exhibition Asia i Taialani
Pule Mr. Manuel Madani ma le maketi maketi Mr. Viroj Limtrajitt talanoa e uiga i lo latou faamoemoe e uiga i le lumanai tausiga fagafao maketi i Sautesasae Asia.

ata (4)

Mr Manuel Madani, Project Manager of VNU Exhibition Asia Pacific, fai mai, "O le pisinisi fagafao o le a tupu i le $ 20 piliona i le 2030. O le suiga e amata i aso nei.O nisi taimi tatou te galo ai le "Faʻaopoopo le tau" aʻo leʻi oʻo mai le tauvaga.E sili atu le lelei o lenei mea i le eseesega i le va o le tau o le tau ma le faʻamatalaga o tagata faatau.

ata (4)

Mr. Viroj Limtrajitt, Fa'atonu Fa'atauga a Thailand Pet Lover Centre, fai mai, “O mea tau tamaoaiga o lo'o toe fa'afouina ai le fa'atauga fagafao a Thailand.O le televave o le taulaga, o le tuputupu aʻe o le e-commerce ma le faitau aofaʻi o tagata matutua o mea taua ia e faʻavavevave ai le faʻateleina o pisinisi fagafao mai le 2019 i le 2025. I tulaga o le tuputupu aʻe, o le maketi o tausiga fagafao e matua maloloina ma o se maketi faʻamoemoe o le a faʻaauau pea ona tupu. i le sefulu tausaga a sau.”

Mai lesu'esu'ega, i le taimi nei e tusa ma le 50% o fagafao e umia e tupulaga talavou i le va o le 26 ma le 35 tausaga. O le tupulaga laiti ua avea ma malosiaga autu o le umiaina o fagafao i Asia i Sautesasae.O lenei fa'atupulaga o tupulaga talavou e va'ava'ai i luga o le upega tafa'ilagi o lo'o umia le gafatia tele mo le lumana'i o fa'atauga i luga ole laiga o oloa fagafao.O le mea lea, o le lumanaʻi o faʻatauga i luga ole laiga mo pisinisi oloa fagafao e aoga le tulimatai atu i ai.

O la tatou filosofia

I lalo o le suʻesuʻega o le tamaoaiga o loʻo iai nei, o le Skylark Chemical o loʻo faʻamoemoe e fausia ni oloa sili atu ma tekinolosile filosofia o le "pet-centric".Matou te faʻamoemoe e faʻaalia lenei filosofia i le tele o fagafao i le lalolagi atoa e ala i soʻo se auala.Matou te talitonu o le a matou faʻamalieina ou manaʻoga ma fesoasoani ia te oe ia manuia.

Upega tafa'ilagi:www.skylarkchemical.com

Email: business@skylarkchemical.com

Telefoni/Whats/Skype: +86 18908183680


Taimi meli: Sep-12-2021