Nyheter

Vindusvaskerer et kraftig og ikke-skadelig vaskemiddel for glass.Arbeidsprinsippet er å løse opp flekkene festet til glassflaten under rengjøring og fjerne flekkene, slik at glassoverflaten kan rengjøres grundig for å oppnå best visuell effekt.

Det er et spesielt rengjøringsmiddel hvis hovedkomponenter er aktive midler, overflateaktive stoffer, bakteriostatiske midler, salter og anti-muggmidler.Det aktive middelet løser opp og fjerner flekken.Overflateaktive stoffer kan spille en svært sterk gjennomtrengende.Det kan kombineres tett med flekker, ødelegge den faste molekylære strukturen til flekker, noe som gjør flekker lettere oppløst av aktive midler.Bakteriostatiske midler dreper eller hemmer veksten av bakterier på glassoverflater.Salter forhindrer avleiring av organiske flekker, reduserer fuktavsetning på glassoverflaten og forhindrer at vanndråper dannes på glassoverflaten.Antimuggmidler kan effektivt forhindre vekst av mugg på glasset.

WeChata3b852febe6d375f51c29fc54ec0f423

Glassrens er veldig enkel å bruke.Påfør eller spray først en passende mengde glassrens på glassoverflaten.For det andre, tørk av glasset med en klut eller et håndkle for å løse opp helt og fjerne flekkene.Bruk til slutt en ren klut eller et håndkle for å tørke glassoverflaten og tørk den ren.

Glassrens har mange fordeler.For det første kan den rengjøre glassoverflaten grundig.Ikke bare fjerner den grunnleggende flekker som skitt, olje, fingeravtrykk og mer, men den fjerner også organiske rester.Dessuten har den gode antibakterielle egenskaper, som kan drepe bakterier på de fleste glassoverflater og forhindre at flekker forurenser på nytt ved rengjøring av overflaten. Den har også en viss holdbarhet, som opprettholder sin høye rengjøringsevne selv etter langvarig eksponering for solen.

For å oppsummerevindusvaskerhar en god renseeffekt.Regelmessig bruk av glassrens vil bidra til å rengjøre og lysne glassoverflaten grundig, og bidra til å opprettholde levetiden.

WeChat4c294f48821972df006efb6cf696699b
WeChatb4f1698a377f087371330000b6e3f3e8

Internett:www.skylarkchemical.com

Email: business@skylarkchemical.com

Telefon/Whats/Skype: +86 18908183680


Innleggstid: Mar-02-2023