Tala Fou

O le fufuluina o ie fale talimalo o se galuega taua tele i le pulega o aso uma a le faletalimalo.E te iloa le10 laasagao le fufuluina o ie ie faletalimalo?Sei o tatou vaai i laasaga nei:

 

1658730391389

 

1. Siaki le fa'avasegaga

Muamua, fa'avasega ie lino a'o le'i fufuluina mo ni fa'ai'uga lelei.

Fa'avasegaina i le lanu o le 'ie lino.O le fa'aogaina o ie lino eseese fa'atasi e mafai ona mafua ai le fa'aleagaina, ma o auala tutusa e gaosia ai ie lanu eseese e eseese fo'i.

Fa'avasegaina e tusa ai ma le maualuga o stains i luga o le ie lino.Ua vaevaeina i ni vaega se tolu: pisia mamafa, pisia feololo ma pisia laitiiti.

Fa'avasegaina i le vaega o stains i luga o le lino.O lenei faiga fa'avasegaga e fa'atatau i le pisia fa'apitoa o lo'o i ai i le lino i le faagasologa o le fa'aogaina.O nei pisia fa'apitoa e masani lava ona togafitia i ni mea fa'apitoa e aveese ai pisia.Afai e masani ona togafitia le ie pisia mamafa i le ituaiga e tasi o ie pisia lautele, o le a mafua ai le tele o lapisi tua ma otaota.

Fa'avasegaina e ala i le 'ie lino, e pei o ie cotton, polyester-cotton ie, ma isi, e tatau ona taulimaina eseese.E masani lava o ieafu ma cotton mama, e tutusa stains, o le a umi se taimi, maualuga le vevela ma sili atu vaega o mea fufulu nai lo polyester cotton.O le mea lea, e aoga le faʻaleleia o le gaosiga ma faʻasaoina tau e ala i le faʻavasegaina ma le faʻaogaina e tusa ai ma le faʻaogaina o le lino.

O solo fola e tatau ona vavae ese faʻapitoa ma fufulu ma faʻamago i luga o se masini ese.

2. Togafitiga e aveese ai pisia

O le aveeseina o pisia e faasino i le faiga o le fa'aogaina o nisi vaila'au ma fa'asa'o fa'ainisinia e aveese ai pisipisia e le mafai ona aveese e ala ile fufulu masani ma fa'amamago.O galuega e aveese ai pisia e mana'omia ai ni tomai fa'atino ma le poto fa'apolofesa.

3. Fufulu ma mua'i fufulu

I le faʻaaogaina o le gaioiga o le vai ma le malosi faʻainisinia, o le vai-soluble pisia i luga o le ie fufulu e fufulu ese mai le ie i le tele e mafai ai, ma faʻapipiʻiina se faʻavae lelei mo le fufuluina autu ma le faʻamamaina.E masani ona fa'aaogaina se la'asaga fufulu mo le fufuluina o pisia feololo ma mamafa.O le mua'i fufuluina o se fa'agasologa o le fa'apipi'iina ma le fa'aopoopoina o se aofa'iga talafeagai o le vai.Ona o le malosi o le vai, e le mafai e le vai ona susu lelei le pisia.Mo stains matuia, mua'i fufuluina o se laasaga fa'atulafonoina.E masani lava ona fa'atulaga le mua'i fufuluina pe a uma le la'asaga fufulu pe amata sa'o le fa'agasologa o le mulumulu.

4. Fufulu autu

O lenei faagasologa e faʻaaogaina ai le vai e fai ma ala, o le vailaʻau faʻamaʻi o le vailaʻau, le gaioiga faʻainisinia o le masini fufulu, ma le faʻaogaina lelei o le lotion, vevela, lava taimi gaioiga ma isi mea e felagolagomaʻi vavalalata e fausia se siosiomaga talafeagai fufulu ma faʻaleagaina. ina ia ausia le faʻamoemoe o le faʻamama..

5. Fa'amalama

O lenei faiga o se laasaga faaopoopo mo le fufuluina autu ma le faʻamama, ma e masani lava ona aveese le pisia lanu e le mafai ona aveese atoa i le laasaga autu o le fufuluina.Pisua fa'ama'i (Suavai Bleach Oxygen) e masani ona faʻaaogaina i lenei laasaga.O le mea lea, i le taʻaloga, e tatau ona faʻatonutonuina le vevela o le vai i le 65 ℃ - 70 ℃, ma le tau o le pH o le vailaʻau e tatau ona pulea ile 10.2-10.8, ma o le vailaʻau e tatau ona faʻatonutonu lelei e tusa ai ma le ituaiga o pisia ma ie. fausaga.

 

1658730971919

 

6. Fufulu

O le fufuluina o se faiga fa'asalalau, lea e mafai ai ona sosolo i totonu o le vai vaega o lo'o totoe o lo'o iai pisia i totonu o le ie.E fa'aaogaina se vevela fa'apitoa (e masani lava 30°C i le 50°C) i le faagasologa o lenei faiga.O le maualuga o le vai e vave faʻaitiitia ai le faʻaogaina o le vailaʻau, ina ia ausia le faʻamoemoega o le faʻamamaina.

7. Fa'asusu

O le malosi o le centrifugal e fa'atupuina pe a taamilo le pa'u o le masini tamea i se saoasaoa maualuga e fa'aaogaina e fa'aitiitia ai le susu o le ie i totonu o le pa'u.O lenei faiga e mana'omia ai le fa'atinoina o meafaigaluega.

8. Peracid neutralization

O vailaau e masani ona faʻaaogaina i le fufuluina e alkaline.E ui ina sa fufuluina i le tele o taimi, e le mafai ona faʻamautinoa o le a leai ni vaega alkaline.O le i ai o mea alkaline o le ai ai se aafiaga patino i foliga vaaia ma lagona o le ie.O nei faʻafitauli e mafai ona foia e ala i le neutralization tali i le va o le acid ma le alkaline.

9. Faamalulu

O lenei faiga o se faiga e mafai ona fufulu.E masani lava, o le faʻamaluluina o togafitiga e faʻatulagaina e tusa ai ma manaʻoga o tagata faʻatau, lea e aʻafia i le faʻagasologa o le post-processing.O le togafiti vaivai e fa'amalieina ai le ie ma puipuia ai le eletise fa'aletonu.E mafai ona u'u i totonu o le ie e puipuia ai alava mai le pipii mau o le tasi ma le isi ma pa'u ese.

10. A'ai

O le la'asaga o le masoa e fa'atatau tonu lava i oloa o le cotton po'o ie filo fefiloi e pei o ie laulau, solo, ma nisi toniga i fale'aiga.A maeʻa le faʻamalo, e mafai ona faʻamaʻaʻaina le pito i luga o le ie ma puipuia ai le faʻafefe.I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻapipiʻiina se vaega o ata tifaga i luga o le ie, lea e iai se faʻalavelave faʻalavelave i le ulu o le pisia.

Upega tafa'ilagi:www.skylarkchemical.com

Email: business@skylarkchemical.com

Telefoni/Whats/Skype: +86 18908183680


Taimi meli: Iul-25-2022