Tala Fou

Le auiliiliga o mafuaʻaga mo le tuputupu aʻe:

Le atunuu: o le suiga ma le faʻaleleia na amataina e le atunuʻu, puipuiga o le siʻosiʻomaga ma le faʻasaoina o le malosi ua faʻatuputeleina le mamafa.

Alamanuia: O le fufuluina o se pisinisi tautua.Faatasi ai ma le tuputupu aʻe o le tamaoaiga ma le faʻataʻitaʻiga o auaunaga i fafo o loʻo avea ma tulaga masani, o le aofaʻi o manaʻoga e tatau ona faʻateleina vave.

Gap: O le tulaga lautele o le alamanuia lava ia e maualalo, ma o loʻo i ai se va tele i le va o le tulaga o oloa ma le lelei o auaunaga a atunuʻu atinaʻe i sisifo, ma le tele o avanoa mo le faʻaleleia.

Fua: O le faitau aofaʻi o tagata Asia i Sautesasae e toʻatele, ma o le tele o manaʻoga maketi e maua ai e pisinisi i totonu o le atunuʻu se avanoa tele mo le tuʻufaʻatasia ma le atinaʻe.

O totonu ole fale ta'umea tuai

Fuafuaga tau atina'e tau pisinisi:

Fuafuaga i le lumanaʻi: O le a faʻaauau pea le tuputupu aʻe o le 10% -15% i le isi sefulu tausaga, lea o le a faʻateleina ai le maketi faʻafomaʻi faʻapolofesa faʻapolofesa i le sili atu i le 20%, ma o le aofaʻi o le maketi o le fufuluina o le a oʻo atu i le $ 300 piliona i tausaga taʻitasi. i le 2025.

Avanoa i le taimi nei: Na amata ona pulea lelei e atunuu le siosiomaga, ma o le alamanuia na feagai ma avanoa moni mo suiga ma faʻaleleia.Ole malosi ole faiga ole a si'itia ile sili atu ile 40%, a'o fa'amama fa'amama ma fa'alapotopotoga ole a fa'aititia e tusa ai.OTO tagamea ma fa'ata'ita'iga fa'atotonugalemu o le a fa'atupuina tele.

Ole tapula'a: A mae'a le 15 i le 20 tausaga, o fale fa'amamago fa'aagafesoota'i tetele (30-60 tone o fufulu i le aso, 30,000 fasi fa'amamago i le aso) o le a avea ma fa'alapotopotoga fa'apitoa o le alamanuia.E oo atu i lena taimi, o atunuu o le a tumu i tamaoaiga maualuga e pei o Europa, Iapani ma le Iunaite Setete.O le tuputupu aʻe o le alamanuia o le a faʻagesegese, ma o vaega tetele o le fufuluina o filifili o le a tulaʻi mai, faʻasolosolo faʻateleina le faʻatonuga.

Toefuata'iga ma le atina'eina o fale fufulu ie i Asia i Sautesasae

Fale tamea lautele (ie-ie ie lautele, B2B) - Tulaga tuputupu a'e

O le tele ma le tele ma le tele o fale fa'amama fa'aagafesootai e fa'atautaia e le 'autu o le "maualuga maualuga, fa'asaoina o le malosi ma le puipuiga o le si'osi'omaga".O le fa'atulagaga masani o le fa'atupuina malie o masini fufulu mai le masini tasi i le tunnel washer ma otometi fa'auma fa'amae'a fufulu, ma le fa'apogai vevela e faasolosolo malie mai le koale po'o le fafie i le malosi mama (e pei o le kesi).O falegaosimea tetele o le a faʻapipiʻiina foʻi i masini faʻaogaina otometi ma faiga faʻatautaia otometi, e faasolosolo malie ona liua i fale fufulu masini ma amata ona faʻaogaina le tuʻufaʻatasiga faʻaitulagi.

lamepa fa'aonaponei i luga o le laulau ma fa'avaa ata i luga o puipui i totonu o le potumoe fa'atulagaina

Fa'ato'aga fale ta'ele (ie-ofu, B2C) - Tulaga tuputupu a'e

O fale tamea fa'apisinisi e fa'avae i luga o faleoloa fa'amama mamago o le a fa'aauau pea ona tupu fa'atasi ma le si'itia o le tamaoaiga, ma o le a fa'asolosolo malie mai le fa'ata'ita'iga o le "faleoloa ma falegaosimea" i le fa'ata'ita'iga fa'atotonugalemu falemeamea.O le fa'alagolago i luga ole initaneti tekonolosi e sui ai le auala o le tautua o lo'o iai pea le avanoa sili atu.O tagata i le faiga fou o le tauvaga atonu e muamua atu i le lalolagi, amata le faʻapipiʻiina mataitusi tetele.

WechatIMG18330

Upega tafa'ilagi:www.skylarkchemical.com

Email: business@skylarkchemical.com

Telefoni/Whats/Skype: +86 18908183680



Taimi meli: Nov-29-2021