YZQ-1
YZQ-2
YZQ-2

babagan awake dhewe

WechatIMG8

apa kita nindakake

Szechuan Skylark Chemical Co., Ltd. wis melu ing industri kimia saben dinane suwene 21 taun.Ing kuartal pisanan 2021, wis tekan volume dodolan taunan 11.13 yuta dolar AS kanthi 100+ karyawan, lan kerja sama karo 14 institusi akademik ing China.Kekuwatan lengkap wis dadi perusahaan utama ing industri ing Southwest China.
Sauntara kuwi, kita wis nggabungake rantai pasokan wiwit 2016, lan mlebu kemitraan pasokan bahan mentah karo sawetara perusahaan raksasa kayata Sinopec lan Sinochem kanggo mesthekake fluktuasi rega bahan mentah ora bakal mengaruhi rencana bisnis mitra kita.Kajaba iku, kita mbangun pabrik botol PET & PE sing gedhe kanggo mesthekake integrasi rantai pasokan sing sampurna lan gawe marem kompetisi global.

liyane >>

produk

liyane >>
INQUIRY SAIKI

GRATIS SAMPEL

Seneng nggawe janjian kanggoWektu Ngadhepidening Whatsapp.

Kanggo pitakon babagan produk utawa rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 12 jam.

NAKONI, NYELIDIKI
  • The company introduces a large number of staff, sales, talents, and is responsible for customers.

    PERSONEL

    Perusahaan ngenalake akeh staf, dodolan, bakat, lan tanggung jawab kanggo para pelanggan.

  • The flexible R & D mechanism can satisfy the highest and specific requirements of customers.

    R&D

    Mekanisme R&D sing fleksibel bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing paling dhuwur lan spesifik.

  • The most updated technology with the philosophy of environmentally-friendly.

    TEKNOLOGI

    Teknologi paling dianyari kanthi filosofi ramah lingkungan.

aplikasi

  • Process Scale 8.4W/T

    Skala Proses

  • Production Experience 21Y

    Pengalaman Produksi

  • Partners 480+

    mitra

  • Product Quantity 110+

    Jumlah produk

  • Annual Sales 11.13m

    Penjualan taunan

kabar

Filosofi produk Pet Cleaning & Care

Ing wawancara kasebut, manajer penjualan Skylark Chemical ujar, "Miwiti September 2020....

Status lan arah pangembangan industri produk kimia saben dina

Dideleng saka kahanan saiki, karbon rendah bakal dadi siji-sijine cara kanggo perusahaan deterjen kanggo nggayuh pembangunan sing lestari, lan transisi menyang ekonomi rendah karbon wis dadi tren utama ing pangembangan ekonomi donya.Internasional, ing awal 1980 ...
liyane >>

Aplikasi saka persiapan enzim ing produk Skylark Chemical

Amarga nambah kesadaran babagan perlindungan lingkungan dening perusahaan lan konsumen ing saindenging jagad, persiapan enzim, sing dadi katalis efisien ekologis lan duwe karakteristik efisiensi dhuwur, panggunaan aman, lan perlindungan lingkungan ekologis, ...
liyane >>