YZQ-2
YZQ-1
YZQ-2

babagan awake dhewe

WechatIMG8

apa kita nindakake

Skylark Cleaning Chem.minangka pionir produk deterjen khusus ing China kanthi 22 taun sing ngasilake lan ngembangake barang-barang konsumen kimia saben dina, wis ngadegake rong pabrik ing China kanthi area total 28.000m², lan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001. Sertifikasi Sistem Manajemen Kesehatan lan Keselamatan Kerja ISO 45001.

Kategori produksi utamane nyakup produk-produk bermutu kayata Reresik Sandhangan, Cuci Komersial, Reresik Rumah Tangga, Disinfektan lan Reresik & Perawatan Pet, uga nggawe bengkel produksi kanggo botol PE&PET kanggo nambah daya saing.Saiki, bisnis perusahaan kita kalebu Perdagangan, Grosir, Eceran, OEM&ODM, lan aktif ngembangake Distributor Merek ing macem-macem wilayah ing saindenging jagad.

liyane >>

MITRA LAYANAN

produk

liyane >>
INQUIRY SAIKI

GRATIS SAMPEL

Kanggo pitakon babagan produk utawa rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 12 jam.

NAKONI, NYELIDIKI
  • Perusahaan ngenalake akeh staf, dodolan, bakat, lan tanggung jawab kanggo para pelanggan.

    PERSONEL

    Perusahaan ngenalake akeh staf, dodolan, bakat, lan tanggung jawab kanggo para pelanggan.

  • Mekanisme R&D sing fleksibel bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing paling dhuwur lan spesifik.

    R&D

    Mekanisme R&D sing fleksibel bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing paling dhuwur lan spesifik.

  • Teknologi paling dianyari kanthi filosofi ramah lingkungan.

    TEKNOLOGI

    Teknologi paling dianyari kanthi filosofi ramah lingkungan.

  • Skala Proses 8.4W/T

    Skala Proses

  • Pengalaman Produksi 22Y

    Pengalaman Produksi

  • mitra 500+

    mitra

  • Jumlah produk 120+

    Jumlah produk

warta

Filosofi produk Pet Cleaning & Care

Ing wawancara kasebut, manajer penjualan Skylark Chemical ujar, "Mulai September 2020....

Berkas Bahan No. VII Ⅸ Ⅱ – CMMEA Coconut Methyl Monoethanolamide

CMMEA Coconut Methyl Monoethanolamide (COCAMIDE METHYL MEA) - surfaktan tanduran sing disaranake EU Coconut Methyl Monoethanolamide (CMMEA) minangka jinis pengental anyar ing taun-taun pungkasan, sing asale saka tanduran alami lan duwe bio...
liyane >>

Napa sprei sing lembut nggawe sandhangan alus lan alus?

Nalika sampeyan sijine sandhangan ing dryer supaya garing, nambah softener sandhangan lan prinsip tumindak softener sandhangan padha, nanging softener sandhangan ing softener dirilis menyang udhara.Jumlah cilik saka pelembut sandhangan lan zat anti-statis ...
liyane >>