YZQ-2
YZQ-1
YZQ-2

babagan awake dhewe

WechatIMG8

apa kita nindakake

Szechuan Skylark Chemical Co., Ltd. minangka pionir produk deterjen khusus ing China kanthi 22 taun sing mrodhuksi lan ngembangake barang konsumen kimia saben dina, wis ngadegake rong pabrik ing China kanthi area total 28.000m², lan wis lulus kualitas ISO9001. sertifikasi sistem manajemen, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001 lan sertifikasi sistem manajemen Kesehatan lan Keselamatan Kerja ISO45001.

Kategori produksi utamane nyakup produk-produk bermutu kayata Reresik Sandhangan, Cuci Komersial, Reresik Rumah Tangga, Disinfektan lan Reresik & Perawatan Pet, uga nggawe bengkel produksi kanggo botol PE&PET kanggo nambah daya saing.Saiki, bisnis perusahaan kita kalebu Perdagangan, Grosir, Eceran, OEM&ODM, lan aktif ngembangake Distributor Merek ing macem-macem wilayah ing saindenging jagad.

liyane >>

MITRA LAYANAN

produk

liyane >>
INQUIRY SAIKI

GRATIS SAMPEL

Kanggo pitakon babagan produk utawa rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal hubungi sajrone 12 jam.

NAKONI, NYELIDIKI
  • Perusahaan ngenalake akeh staf, dodolan, bakat, lan tanggung jawab kanggo para pelanggan.

    PERSONEL

    Perusahaan ngenalake akeh staf, dodolan, bakat, lan tanggung jawab kanggo para pelanggan.

  • Mekanisme R&D sing fleksibel bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing paling dhuwur lan spesifik.

    R&D

    Mekanisme R&D sing fleksibel bisa nyukupi kabutuhan pelanggan sing paling dhuwur lan spesifik.

  • Teknologi paling dianyari kanthi filosofi ramah lingkungan.

    TEKNOLOGI

    Teknologi paling dianyari kanthi filosofi ramah lingkungan.

  • Skala Proses 8.4W/T

    Skala Proses

  • Pengalaman Produksi 22Y

    Pengalaman Produksi

  • mitra 500+

    mitra

  • Jumlah produk 120+

    Jumlah produk

warta

Filosofi produk Pet Cleaning & Care

Ing wawancara kasebut, manajer penjualan Skylark Chemical ujar, "Mulai September 2020....

Pengumuman Liburan – Selamat Hari Nasional Republik Rakyat China

Pengumuman Liburan Dear Bapak/Ibu: Minangka Dina Nasional Tionghoa wis nyedhak, kita kanthi tulus matur nuwun kanggo dhukungan lan kepercayaan.Jadwal liburan perusahaan: 6 Oktober 2022 - 7 Oktober 2022 Jadwal liburan pabrik: 1 Oktober 2022 - 7 Oktober 2022 S...
liyane >>

Ningkatake publisitas multi-saluran, nambah pengaruh global.

Miturut statistik Cloudflare, ing jaman kepungkur, limang saluran media sosial sing paling akeh dibukak yaiku Tiktok, Facebook, Youtube, Twitter lan Instagram.Ing babagan saluran obrolan sing paling populer, pimpinan Whatsapp, disusul Wechat, Sinyal lan Telegram....
liyane >>