YZQ-2
YZQ-1
YZQ-2

tentang Kami

WechatIMG8

naon urang ngalakukeun

Szechuan Skylark Chemical Co., Ltd. nyaéta panaratas produk detergents husus di Cina jeung 22-taun anu ngahasilkeun sarta ngamekarkeun barang konsumén kimia sapopoé, éta geus ngadegkeun dua pabrik di Cina kalawan aréa total 28.000m², sarta geus lulus kualitas ISO9001. sertifikasi sistem manajemen, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001 jeung sertifikasi Sistim Manajemén Kaséhatan ISO45001 Mikrobiologi sarta kaamanan.

Kategori produksi utamina nyertakeun produk kualitas luhur sapertos beberesih Baju, cuci komérsial, beberesih Rumah Tangga, Disinféktan sareng beberesih & perawatan piaraan, ogé ngadegkeun bengkel produksi pikeun botol PE&PET pikeun ningkatkeun daya saing.Ayeuna, bisnis parusahaan urang nyertakeun Trade, Grosir, Eceran, OEM & ODM, sarta aktip expands Brand Distributor di sagala rupa wewengkon di dunya.

leuwih >>

MITRA PELAYANAN

produk

leuwih >>
INQUIY AYEUNA

Kéngingkeun conto GRATIS

Pikeun inquiries ngeunaan produk atawa harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 12 jam.

INQUIRY
  • Pausahaan ngenalkeun sajumlah ageung staf, penjualan, bakat, sareng tanggung jawab palanggan.

    tanaga

    Pausahaan ngenalkeun sajumlah ageung staf, penjualan, bakat, sareng tanggung jawab palanggan.

  • Mékanisme R&D anu fleksibel tiasa nyugemakeun sarat anu paling luhur sareng khusus para nasabah.

    Urang Sunda & D

    Mékanisme R&D anu fleksibel tiasa nyugemakeun sarat anu paling luhur sareng khusus para nasabah.

  • Téknologi anu paling diropéa kalayan filosofi ramah lingkungan.

    Téhnologi

    Téknologi anu paling diropéa kalayan filosofi ramah lingkungan.

  • Skala prosés 8.4W/T

    Skala prosés

  • Pangalaman Produksi 22Y

    Pangalaman Produksi

  • Mitra 500+

    Mitra

  • Kuantitas produk 120+

    Kuantitas produk

warta

Falsafah kami produk Pembersih & Perawatan Pet

Dina wawancara, manajer penjualan Skylark Chemical nyarios, "Mimiti Séptémber 2020....

Pengumuman Libur - Wilujeng Poé Nasional Républik Rahayat Cina

Pengumuman Liburan Dear Sir / Madam: Salaku Poé Nasional Cina geus approaching, kami tulus hatur nuhun pikeun rojongan tur kapercayaan Anjeun.Jadwal liburan perusahaan: 6 Oktober 2022 - 7 Oktober 2022 Jadwal liburan pabrik: 1 Oktober 2022 - 7 Oktober 2022 S...
leuwih >>

Ningkatkeun publisitas multi-kanal, ningkatkeun pangaruh global.

Numutkeun statistik Cloudflare, dina jaman baheula wabah, lima saluran média sosial anu paling sering didatangan nyaéta Tiktok, Facebook, Youtube, Twitter sareng Instagram.Dina hal saluran obrolan anu pang populerna, Whatsapp nuju, dituturkeun ku Wechat, Sinyal sareng Telegram....
leuwih >>