YZQ-2
YZQ-1
YZQ-2

tentang Kami

WechatIMG8

naon urang ngalakukeun

Skylark beberesih Chem.mangrupakeun panaratas produk detergents husus di Cina kalawan 22-taun anu ngahasilkeun sarta ngamekarkeun barang konsumén kimia sapopoé, éta geus ngadegkeun dua pabrik di Cina kalawan aréa total 28.000m², sarta geus lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001, sistem manajemen lingkungan ISO14001. sertifikasi jeung ISO45001 Mikrobiologi Kaséhatan jeung sertifikasi Sistim Manajemén Kasalametan.

Kategori produksi utamina nyertakeun produk kualitas luhur sapertos beberesih Baju, cuci komérsial, beberesih Rumah Tangga, Disinféktan sareng beberesih & perawatan piaraan, ogé ngadegkeun bengkel produksi pikeun botol PE&PET pikeun ningkatkeun daya saing.Ayeuna, bisnis parusahaan urang nyertakeun Trade, Grosir, Retail, OEM & ODM, sarta aktip expands Distributor Brand di sagala rupa wewengkon di dunya.

leuwih >>

MITRA PELAYANAN

produk

leuwih >>
INQUIY AYEUNA

Kéngingkeun conto GRATIS

Pikeun inquiries ngeunaan produk atawa harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 12 jam.

INQUIRY
  • Pausahaan ngenalkeun sajumlah ageung staf, penjualan, bakat, sareng tanggung jawab palanggan.

    tanaga

    Pausahaan ngenalkeun sajumlah ageung staf, penjualan, bakat, sareng tanggung jawab palanggan.

  • Mékanisme R&D anu fleksibel tiasa nyugemakeun sarat anu paling luhur sareng khusus para nasabah.

    Urang Sunda & D

    Mékanisme R&D anu fleksibel tiasa nyugemakeun sarat anu paling luhur sareng khusus para nasabah.

  • Téknologi anu paling diropéa kalayan filosofi ramah lingkungan.

    Téhnologi

    Téknologi anu paling diropéa kalayan filosofi ramah lingkungan.

  • Skala prosés 8.4W/T

    Skala prosés

  • Pangalaman Produksi 22Y

    Pangalaman Produksi

  • Mitra 500+

    Mitra

  • Kuantitas produk 120+

    Kuantitas produk

warta

Filosofi kami produk Pembersih & Perawatan Pet

Dina wawancara, manajer penjualan Skylark Chemical nyarios, "Mulai Séptémber 2020....

Bahan File No. VII Ⅸ Ⅱ – CMMEA Coconut Methyl Monoethanolamide

CMMEA Coconut Methyl Monoethanolamide (COCAMIDE METHYL MEA) --EU nyarankeun surfaktan tutuwuhan Coconut Methyl Monoethanolamide (CMMEA) mangrupikeun jinis thickener anyar dina taun-taun ayeuna, anu asalna tina pepelakan alami sareng gaduh bio...
leuwih >>

Naha sepré softening ngajadikeun baju lemes jeung mengembang?

Lamun anjeun nempatkeun baju kana dryer ka tumble garing, tambahkeun softener pakean jeung prinsip softener pakean Peta sarua, tapi softener pakean dina softener dileupaskeun kana hawa.Jumlah pisan leutik softener pakean jeung zat anti statik ...
leuwih >>