YZQ-1
YZQ-2
YZQ-2

tentang Kami

WechatIMG8

naon urang ngalakukeun

Szechuan Skylark Chemical Co., Ltd. parantos kalibet dina industri kimia sapopoé salami 21 taun.Dina kuartal kahiji 2021, éta parantos ngahontal volume penjualan taunan 11.13 juta dolar AS sareng 100+ karyawan, sareng damel sareng 14 lembaga akademik di China.Kakuatan komprehensif parantos janten perusahaan pamimpin di industri di Kulon Kulon Cina.
Samentara éta, kami geus terpadu ranté suplai saprak 2016, sarta ditandatanganan partnerships suplai bahan baku kalawan sababaraha pausahaan raksasa kayaning Sinopec na Sinochem pikeun mastikeun turun naek dina harga bahan baku moal mangaruhan rencana bisnis mitra urang.Salaku tambahan, urang ngawangun pabrik niupan botol PET & PE ageung pikeun mastikeun integrasi anu sampurna tina ranté suplai sareng nyugemakeun kompetisi global.

deui >>

produk

deui >>
INQUIY AYEUNA

Kéngingkeun conto GRATIS

Bungah nyieun pasini pikeunNyanghareupan Waktosku Whatsapp.

Pikeun inquiries ngeunaan produk atawa harga, mangga ninggalkeun surélék anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 12 jam.

INQUIRY
  • The company introduces a large number of staff, sales, talents, and is responsible for customers.

    tanaga

    Pausahaan ngenalkeun sajumlah ageung staf, penjualan, bakat, sareng tanggung jawab palanggan.

  • The flexible R & D mechanism can satisfy the highest and specific requirements of customers.

    Urang Sunda & D

    Mékanisme R&D anu fleksibel tiasa nyugemakeun sarat anu paling luhur sareng khusus para nasabah.

  • The most updated technology with the philosophy of environmentally-friendly.

    Téhnologi

    Téknologi anu paling diropéa kalayan filosofi ramah lingkungan.

aplikasi

  • Process Scale 8.4W/T

    Skala prosés

  • Production Experience 21 Y

    Pangalaman Produksi

  • Partners 480+

    Mitra

  • Product Quantity 110+

    Kuantitas produk

  • Annual Sales 11.13m

    Penjualan taunan

warta

Filosofi kami produk Pembersih & Perawatan Pet

Dina wawancara, manajer penjualan Skylark Chemical nyarios, "Mimiti Séptémber 2020....

Status sareng arah pangembangan industri produk kimia sapopoé

Ditilik tina kaayaan ayeuna, low-karbon bakal hiji-hijina jalan pikeun pausahaan deterjen pikeun ngahontal pangwangunan sustainable, sarta transisi ka ékonomi low-karbon geus jadi trend utama dina ngembangkeun ékonomi dunya.Sacara internasional, dina awal 1980...
deui >>

Aplikasi lega persiapan énzim dina produk Skylark Chemical

Kusabab ningkatna kasadaran panyalindungan lingkungan ku perusahaan sareng konsumen di sakumna dunya, persiapan énzim, anu katalis ékologis éfisién sareng gaduh ciri efisiensi tinggi, panggunaan aman, sareng perlindungan lingkungan ékologis, ...
deui >>