page_bannerabout

Производи

Средство за одмаглување на облека

Средство за одмаглување на облека

Комерцијално чистење

Комерцијално чистење

Спреј за дезодоранс

Спреј за дезодоранс

Течност за миење садови

Течност за миење садови

Таблети со детергент за миење садови

Таблети со детергент за миење садови

Омекнувач

Омекнувач

Таблети за дезинфекција

Таблети за дезинфекција

Спреј за отстранување дамки од ткаенина

Спреј за отстранување дамки од ткаенина

Отстранувач на дамки од ткаенина за пенење

Отстранувач на дамки од ткаенина за пенење

Детергент за перење

Детергент за перење

Мешунки за перење

Мешунки за перење

Одмастувач за кујна

Одмастувач за кујна

Монистра за засилување на мирисот на алиштата

Монистра за засилување на мирисот на алиштата

Сампон и балсам за домашни миленици

Сампон и балсам за домашни миленици

Течно миење раце

Течно миење раце

Белило со натриум хипохлорит

Белило со натриум хипохлорит

Пример

Пример

Прашок за перење

Прашок за перење

Процес

тупијан1

Во Skylark Chemical, нашиот тим има децениско искуство работејќи за некои од водечките светски производители на дневни хемиски производи.Имаме посветен тим и експертиза за да ви помогнеме на секој чекор од концептот до развојот, производството и полнењето.Се гордееме со постојаното доставување висококвалитетни производи на сите наши клиенти и постојано одиме над и подалеку за да обезбедиме задоволство на клиентите на секој чекор од патот.Можеме да ви помогнеме да го испорачате совршениот производ за вас и вашите клиенти, без разлика дали барате основни формулации, производи за заштеда на трошоци или вашиот приоритет е да испорачате чисти и одржливи производи - дозволете ни да ја завршиме работата за вас.

Ние соработуваме со доверливи производители на шишиња и капачиња, печатачи за етикети и добавувачи на кутии за да ви го донесеме највисокото ниво на услуга.Знаеме дека нашите клиенти секогаш се стремат да ги понудат најдобрите производи кои даваат исклучителни резултати секој пат, па затоа во Skylark Chemical сите наши производи се развиваат и произведуваат со строги и високи стандарди за контрола на квалитетот.

комбинирана форма

КОРИСТЕНА ФОРМУЛАЦИЈА:

Во Skylark Chemical, нашиот тим за истражување и развој може да работи директно со вас за да ја создаде сопствената формулација што ја барате.

комбинирана форма

ПОСТОЕЧНА ФОРМУЛАЦИЈА:

Веќе го имате она што ви треба?Можеме да работиме со вашата постојна формулација за да ги исполни вашите барања и спецификации.

комбинирана форма

ФОРМУЛАЦИЈА НА АКЦИИ:

Ако не сте сигурни во вашата формулација, можеме да работиме со вас и да користиме која било од нашите постоечки формулации во нашиот каталог за да ја најдеме вистинската за вашите потреби.