Партнери

jgfhjh (1)

7EF35DC0-3903-4769-B6F1-173CAB8A918D

ВОВЕД НА ПАРТНЕР

Западна кинеска болница на Универзитетот Сечуан, потекнува од христијанската црква во Соединетите Американски Држави, Канада, Британија и други земји, основана во 1892 година. Тоа е центар на државно ниво за дијагноза, критични болести и други тешки третмани во Западна Кина, а исто така и најголемата сеопфатна единствена точка во светот болница.Го поседува најголемиот медицински лабораториски центар во Кина, кој првпат беше одобрен од Колеџот за американски патолози (CAP).

66FBE563-E740-48BE-B755-F25FC5DA4165

Болницата во Западна Кина од Универзитетот Сечуан беше рангирана на бр.1 во табелата за вкупен социјален придонес на кинеските јавни болници во 2015 година и бр. 2 на табелата за најдобра репутација на кинеска специјалност и рангирање на болници во Кина пет последователни години.Болницата е рангирана во првите 10 на „Најпопуларната болница 3а во Кина“ и „Најдобрите работодавци на медицинските установи“ со независна трета страна истрага многу години.

КООПЕРАТИВЕН ПРОЕКТ

Skylark Chemical воспостави стабилна соработка со болницата Западна Кина на Универзитетот Сечуан (седиште во Ченгду) од јуни 2017 година.

Болничките производи за перење постелнина на Skylark Chemical беа успешно наградени со едногодишна понуда по наддавање, скрининг и инспекција од болницата.Во оваа година, на прво место ја земаме филозофијата на услугата, на прво место квалитетот и на прво место ефикасноста за да им обезбедиме на клиентите висококвалитетна услуга по продажбата и еколошки производи.

jgfhjh (2)

Скајларк Хемикал е 61,5 километри оддалечен од болницата Западна Кина на Универзитетот во Сечуан (седиште во Ченгду).Нашата цел е да обезбедиме проблемите на клиентите да можат суштински да се решат во рок од 3 часа и да обезбедиме редовни технички услуги еднаш месечно.На пример, кога дамките од крв на серија болнички чаршафи ќе станат жолти по миењето, ќе ги одвоиме најблиските техничари да пристигнат во фабриката за перење во рок од 30 минути и да започнеме 3-часовна техничка служба за да го решиме проблемот со пожолтувањето.

jgfhjh (3)

Skylark Chemical обезбеди висококвалитетни услуги и производи за перење постелнина во 106 болници во Кина со филозофијата на услугата на прво место, квалитетот на прво место и ефикасноста, а квалитетот на перењето достигна водечка позиција во индустријата.Во иднина, ќе бидеме посветени на обезбедување на повеќе болници со висококвалитетни услуги за перење постелнина, технологија и еколошки производи.Во исто време, Skylark Chemical ќе се прилагоди на промените на глобалните региони и локалните пазари за да им обезбеди на клиентите ефикасни решенија за услуги.

Веб:www.skylarkchemical.com

Email: business@skylarkchemical.com

Телефон/Што/Скајп: +86 18908183680


Време на објавување: 22.08.2021