page_bannerabout

Historia jonë

Historia jonë

Ne jemi krenarë për fillimet tona modeste dhe përmirësimin e vazhdueshëm.

Viti 1986

lkj

Wu Xinglin (Z. Wu, i lindur në 1970), themeluesi i Skylark Cleaning Chem.shkoi në Guangzhou për të punuar vetëm nga një fshat i largët në qytetin e tij të lindjes, Longchang County, Szechuan.Puna e tij e parë në Guangzhou ishte një kamerier në një restorant Szechuan.Pas kësaj, ai punoi si transportues, shofer taksie, kuzhinier, lavanderi etj. Pesë vjet më vonë, ai përdori kursimet e tij për të drejtuar një restorant të vogël Sichuan.Në pranverën e vitit 1997, ai kishte 3 degë dhe ishte i njohur në komunitetet përreth.

Viti 1997

lkj

Në dimrin e vitit 1997, zgjedhja e gabuar e strategjisë së biznesit e bërë nga Z. Wu çoi në fundin e biznesit të tij të parë.Pasi shiti asetet fikse të mbetura, ai u kthye në qytetin e tij të lindjes, Chengdu në vitin 2000 dhe filloi sipërmarrjen e tij të dytë.Nëpërmjet eksplorimit dhe praktikës së vazhdueshme në Guangzhou, ai drejtoi një dyqan pastrimi kimik në lindje të Chengdu, i cili u bë fillimi i sipërmarrjes së tij të dytë.

Viti 2000

lkj

Ai pa potencialin e ardhshëm të zhvillimit të industrisë së shkëlqyer kimike të përditshme të Kinës dhe themeloi Skylark Cleaning Chem. Më pas punësoi një teknik, drejtoi një punëtori të vogël prej 60 m2 në periferitë lindore të Chengdu dhe themeloi Skylark Cleaning Chem.. Në ditët e para , biznesi kryesor i Skylark Cleaning Chem.ishte R&D dhe shitja e aksesorëve të pastrimit kimik, pastave me ngjyra lëkure dhe aksesorëve të tjerë.Në vitet e ardhshme deri në vitin 2005, shitjet vjetore arritën në 2 milionë juanë (0,309 milionë dollarë).

Viti 2005

lkj

Për shkak të kërkesës urgjente për të përmirësuar shkallën e prodhimit, ne morëm me qira 1000 m2 tokë dhe ndërtuam një fabrikë në periferitë lindore të Chengdu.Deri në tremujorin e 2006, Skylark Cleaning Chem.nisi zyrtarisht biznesin e saj të shitjeve në mbarë vendin dhe krijoi zyrtarisht zyrën e saj të parë të shitjeve jashtë provincës në Zhengzhou, Provinca Henan, Kinë.Në tremujorin e parë të vitit 2007, shitjet vjetore arritën në 4 milionë juanë (0.618 milionë dollarë).Në të njëjtën kohë, zyrat e shitjeve janë ngritur në 30% të kryeqyteteve të Kinës.

Viti 2007

lkj

Për shkak të planifikimit të tokës urbane, Skylark Cleaning Chem.u zhvendos në periferitë veriore të Chengdu dhe bleu 2000 metra katror tokë për të ndërtuar një fabrikë të re.Deri në qershor 2007, biznesi i Skylark Cleaning Chem. përfshinte një rrugë të larmishme zhvillimi duke filluar nga aksesorët e pastrimit kimik, materialet për larjen e lirive, pastruesit e lëkurës dhe platformat automatike të rrobave.Në veçanti, platforma automatike e lavanderisë mori pyetje nga blerës nga shumë vende në Kinë në ekspozitën e larjes dhe ngjyrosjes së Shangait të vitit 2008.Në të njëjtën kohë, rruga e larmishme e zhvillimit bëri që Skylark Cleaning Chem.l të arrinte shitjet vjetore prej 10 milionë juanë (1.54 milionë dollarë) midis 2007 dhe 2010 dhe të bëhej 3 më i miri në industrinë e pastrimit kimik dhe ngjyrosjes së Kinës.Gjithashtu, Skylark Cleaning Chem.themeloi zyra shitjesh në 70% të kryeqyteteve provinciale të Kinës.

Viti 2010

Për shkak të planifikimit mjedisor urban, fabrika jonë u zhvendos në periferitë jugore të Guanghan, Szechuan.Ajo investoi rreth 30 milionë juanë dhe bleu 18,000 m2 tokë për të ndërtuar një fabrikë kimike ditore gjysmë të automatizuar industriale, një ndërtesë zyre, një ndërtesë trajnimi për aftësitë e larjes, një laborator, tre punëtori prodhimi, një magazinë të madhe, një konvikt të stafit dhe një ambient të jashtëm. fushë sportive për punonjësit.Në vitin 2012, për shkak të ekonomisë kombëtare me ndryshime të politikave dhe ritme më të ngadalta të rritjes, Skylark Cleaning Chem.reduktoi linjat e saj të biznesit dhe synoi industrinë e larjes së pëlhurave.Skenarët e aplikimit janë njësi të ndryshme në shkallë të gjerë si fabrika lavanderie, hotele dhe spitale.Që nga tremujori i parë i 2016-ës, shitjet vjetore kanë arritur në 38 milionë juanë (5.87 milionë dollarë).Laureshë Cleaning Chem.është bërë një markë e njohur në industrinë e larjes së pëlhurave dhe rrjeti i saj i shitjeve mbulon të gjitha qytetet e mëdha dhe të mesme në të gjithë vendin.

Viti 2016

Për të gjetur mundësi të reja të rritjes së biznesit, kompania mori me qira dhe ndërtoi një fabrikë kimike automatike ditore që mbulon një sipërfaqe prej 10,000 metrash katrorë në periferinë lindore të qytetit Zigong, Szechuan.Biznesi përfshin OEM&ODM, prodhimin e fryrjes së shisheve PE&PET, detergjentët e rrobave, larjen e lëngshme të duarve, shampo për kafshët shtëpiake, lëngun për larjen e enëve, ujrat e xhamit të automobilave, zgjidhjen e kujdesit oral, etj. Kjo fabrikë shënon markën e pavarur të krijuar nga Skylark Cleaning Chem.ka hyrë me të vërtetë në tregun ditor të kimikateve kineze.Në të njëjtën kohë, produktet ujore të xhamit të automobilave të prodhuara nga kjo fabrikë kanë krijuar marrëdhënie bashkëpunimi afatgjatë me ndërmarrje të mëdha si China National Petroleum Corporation.Që nga tremujori i parë i vitit 2021, rritja e formateve të reja të biznesit ka sjellë shitjet totale vjetore në 72 milionë juanë (11.13 milionë dollarë).Përveç kësaj, ne kemi krijuar partneritete afatgjata R&D me 7 universitete të shkëlqyera dhe 4 institucione profesionale eksperimentale në Kinë, gjë që mundëson Skylark Cleaning Chem.të kemi një mekanizëm fleksibël të kërkimit dhe zhvillimit për të siguruar pozicionin tonë udhëheqës në treg.

Viti 2021

Aktualisht, Skylark Cleaning Chem.është bërë një markë e njohur në industrinë e larjes së pëlhurave.Markat e kujdesit në shtëpi kanë hyrë në rajonin jugperëndimor si një markë e njohur e zonës dhe kanë hyrë në afro 2500 supermarkete.Markat "Pastrimi i rrobave" dhe "Pastrimi dhe kujdesi për kafshët shtëpiake" kanë filluar të prodhojnë efekte të markës në Szechuan.Pas COVID-19, Skylark Cleaning Chem.filloi të formojë një ekip biznesi të tregtisë ndërkombëtare në qershor 2021 për të kërkuar mundësi të reja rritjeje.Shpresojmë të kemi shkëmbime pozitive dhe miqësore me klientët nga më shumë vende dhe t'i ndihmojmë klientët të arrijnë sukses në treg.Ne besojmë fuqimisht se koncepti i komunikimit të dyanshëm, një qëndrim pozitiv mësimor dhe cilësia e shkëlqyer e produktit kanë qenë gjithmonë sekreti i suksesit të Skylark Cleaning Chem..