Tala Fou

A o'o mai i pisia sili ona ga'o ma sili ona faigata ona fa'amama, e tatau ona i ai i le pito i luga le 3 pito i luga ole pisia o le suau'u i totonu ole umukuka.

Aisea e faigata ai ona fa'amama le ufiufi o le umukuka?O lenei mea e fesoʻotaʻi ma le faʻavaeina o le suauʻu i luga o le masini, suauʻu fatuga ma le olaga.E le gata i lea, o le tu'ufa'atasiga o le suau'u fua i totonu o le va'aiga fa'apitoa e lavelave ma fa'apitoa, ma e masani lava o le fa'amama fa'amama o le fa'aofuofu e maualalo e tele aiga e na'o le tasi i le masina po'o le afa tausaga.

O lo'o ave e le tagata lipea le fa'amama alumini palapalā mai le fa'afu kuka

O le fa'amamāina o le fa'aofuofu o se fa'afitauli faigata tele, e aofia ai le pito i fafo o le masini, o le fa'amama fa'amama, o le pusa fa'amama suau'u, o le ili ta'avale i totonu o le masini, ma isi. e tatau ona lelei le degreaser mo le aveeseina foi o isi pisia.

Kitchen Degreasero se oloa tulaga ese, e le gata ina aveese le palapala suauu i totonu o le ufi, ae e mafai foi ona faʻaaogaina mo le faʻamamaina o suauʻu stains i luga.ogaumu kesi umukuka, mesa, ipu sima, laulau, eleele, puipui, faleuila, kapoti, tioata, vaitaele ma isi..

1. Le mafua'aga o le suau'u stains i luga o le umukuka laina hood

WechatIMG11755

Ole fua ole suau'u fa'apitoa ile ufi fa'alava e feso'ota'i vavalalata ma le fa'avaeina ole fua ole suau'u.O le faʻamatalaga faʻapolofesa o le faʻatulagaina o le, "Pe a falai le suauu kuka, e faʻafefe ma faʻamaʻiina i le maualuga o le vevela, faʻatupuina fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga polymer fua suauʻu. pisia ma'a'a. I le aluga o taimi, o le a mafua ai le mafiafia ma le malosi o le pipii o le fua o le suau'u, fa'apipi'i lelei i luga o le ufi.O se faiga lavelave.

2. Mechanism of Kitchen Degreaser

I le malamalama o le suauu stains i luga o laina ufi, matou aoteleina le 3 tele faʻataulāitu auupega faaopoopo i ai, faasologa alkali, solvent ma surfactant.Faatasi ai ma i latou, o le matafaioi o le alkali o le faia lea o le suauu e le mafai ona solu i le vai soluble fua suauu (saponification).O le galuega a le solvent e na'o le fa'afefeteina o le suauu.Surfactants e matua masani lava e taua tele i le toetoe lava o mea faʻamamā uma.I le Kitchen Degreaser, o lana matafaioi o le aveese lea o le suauʻu ma faʻavaveina le faʻaogaina o le faʻamamaina o le suauʻu mamafa, faʻasalalau suauʻu ma isi.

src=http---image.searchome.net-Article-4(202).jpg&refer=http---image.searchome.net&app=2002&size=f9999,10000&q=a80&n=0&g=0n&fmt=jpeg

I lalo o le gaioiga a Kitchen Degreaser, o le suauu mafiafia stains o le a liua i le "vai" e ala i le fulafula, emulsification ma le faʻamavae, ona tafe ifo lea o le tele oi latou i lalo ma iu ai ina solo le toega i luga o le faʻaofuofu lautele ma se ieie e ausia ai le mama atoatoa.

WechatIMG11754

2.1 Fa'ainisinia o gaioiga alkali

O le maualuga o le vevela o le suauʻu taumafa e maua ai le suauu polymer, lea e le mafai ona faʻafefe i le vai ma faigata ona faʻafefe ma solubilized.O le alkali o le a saponify nei suauu polymer, matua faateleina lo latou hydrophilicity.

2.2 Fa'ainisinia o gaioiga soli

Solvent o le mea e sili ona taua i le fua, ma o lona sao i le suauʻu ma le fuaina o le mea e sili ona tele.I se faaupuga faigofie, o le solvent e lelei le susu, infiltration, emulsification ma le dissolution aafiaga i luga ole fua suauu polymer.E mafai ona faasolosolo malie ona matala le fua o le suauu o le condensation, e fula ma emulsify, ma mulimuli ane solo i le vai.O le suau'u fa'amavae e otometi lava ona pa'u i totonu o le pusa faamama suau'u ma le Kitchen Degreaser.

2.3 Fa'ainisinia o le surfactant

Ona o surfactants o ni fausaga faʻapitoa faʻatasi ma vaega hydrophilic ma oleophilic, o loʻo i ai le decontamination, solubilization, emulsification, infiltration, susu, foaming ma isi galuega.I le Kitchen Degreaser, o le matafaioi a le surfactant o le faatelevaveina lea o le solvent i totonu o le fua o le suauu i totonu (permeability), e fesoasoani i le decontamination (emulsification, wettability).E faigofie ai ona malepe le suau'u mai luga o le ufi (solubilization), fa'atuputeleina le taimi fa'atino o mea fa'apipi'i so'o ma alkaline i luga o le masini (bubbling).

Upega tafa'ilagi:www.skylarkchemical.com

Email: business@skylarkchemical.com

Telefoni/Whats/Skype: +86 18908183680


Taimi meli: Nov-08-2021